Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Yabancı içerikli sitenize geneli Polonya'lı hit. wykop.pl
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 25-08-2008, 04:31:05
JustGo - ait Avatar
JustGo JustGo isimli üye çevrimiçidir (Online)

İzmir Şubesi
iTrader Puanı: (12)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 118
JustGo isimli üyemiz daha yolun başında.JustGo isimli üyemiz daha yolun başında.
JustGo - MSN üzerinden Mesaj gönder JustGo - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder
Tanımlı Yabancı içerikli sitenize geneli Polonya'lı hit. wykop.pl

Bu gün sitemi sosyal imleme sitelerine eklerken bir tanesinin çok güzel bir şekilde polonyalı ve arada diğer ülkelerdende olmak üzere hit gönderdiğini farkettim.
Wykop.pl - newsy, aktualno?ci, gry, wiadomo?ci, muzyka, polityka, filmiki
Sitenin adresi yukarıda arkadaşlar.Ne iş yaptığına gelince , site diğer imleme siteleri gibi çalışıyor fakat genel olarak gayette hoş bir şekilde polonyalı hit göndermekte.Sitenizi az sonra anlatıcağım şekilde ekliyorsunuz ve bekliyorsunuz hepsi bu kadar.
Gönderdiği ziyaretçilere örnek;

Site hangi dilde bilmiyorum polonyacamıdır nedir (:.O yüzden ben size nasıl üye olucağınızı ve sitenizi ekliyceğinizi kısaca anlatmak istiyorum.
Üyelik için aşşağıdaki linke tıklayın ve gerekli alanları doldurup onaylayın daha sonra onay maili gelicek ona göre e-posta adresinizi kullandığınız bir adres yapın.
Wykop.pl - Rejestracja u?ytkownika

Wykop.pl - Zaloguj si?
bu adrese tıklayıp giriş yapın yada sağ üstteki aşşağı doğru ok işareti olan kısmı tıklayın bir giriş formu gelicek ordan giriş yapın ve sitenizi ekleme aşamasına gelelim.
Wykop.pl - Zaloguj si?
bu linke tıklıyorsunuz ve site ekliyceğiniz form geliyor karşınıza.Resimdeki şekilde formu doldurun.

resimdeki gibi formu doldurduktan sonra en altta "Dodaj" yazan butonu tıklıyorsunuz ve karşınıza bir sayfa daha çıkıyor o sayfadanda üstteki kısımda "Dodaj" yazan bir buton daha var onu tıklıyorsunuz ve işlem tamam.
Adsense tıklama potansiyeli olmayan , üyelik yada yorum yapmak nedir bilmeyen , favoriye alma potansiyeli olmayan google botumsu ama insan ziyaretçiler sitenize geliyor (:
Her siteye gelicek diye bir kaide yok ama genelde geliyor.En azından ben bu yazıyı yazdıktan snra gelsinler

Resimleri görme ile iligli probleminiz olursa aşşağıdaki adresi kullanın.
Index of /wykop

Konu JustGo tarafından (27-08-2008 Saat 20:43:01 ) de değiştirilmiştir..
Text Reklamlar