Web Gençliği | Gençliğin Adresi sitesi karşılığında link değişimi işi yaptırmak istiyorum.alexası 600k Hitleri 1-2K civarı idi uzun bir süre önce hacklenmiş dbyi silmiş haberim olmamış uzun süre o yüzden hitler 300 dolaylarında 1-2 aydır , alıp ilgilendiğinizde düzelir. adsense'den günde 0.20 ile 2.30$ arası oynamış , gittigidiyor ile birlikte sanıyorum ortalama aylık 50$ kazandırıyor olmalı. Forum olması + ayda 3-4 kere anca aklıma gelip girmem yani ilgilenememem + sunucuda gereksiz yer işgal etmemesi gibi nedenlerden iş karşılığı devredeyim istedim
Link işi ise ;
6 tane kod vericem, bu 6 kodu günde 30'ar siteye ekleyeceksiniz. ister 30 tane siteye 6kodu birden ekleyin ister 60 tane siteye 3er kod bölüştürüp ekleyin farketmez bana raporu sunduğunuzda 6 kod da 30ar kez eklenmiş olsun yeter. karşı tarafın linkini ekleyeceğiniz siteyi kendiniz ayarlayacaksınız. Benim kodlarımı da en az pr1 olan , link çöplüğü olmayan, alexa değerine sahip sitelere ekleyeceksiniz.
1 Hafta sonunda düzgün ve eksiksiz iş yapıldığı takdirde sitede admin yetkisini vericem(biran önce ilgilenmeye başlayabilin diye)
3 hafta sonunda sorunsuz devam edildiği takdirde ftp erişimi sağlayacağm (adsense ve reklam kodlarını değiştirebilin diye)
4 hafta bittiğinde de domaini transfer edicem.
İlgilenenlerden PM bekliyorum.