Merhaba arkadaşlar,
Size yabancı hosting firması olarak sadece 1 tanesini önerebilirim. O da DowntownHost.
Neden?
Ben sanırım 10 aydır kullanıyorum, şu an üzerinde 14 domainim var. Hem özellikleri abartı olmadan yeterli, hem fiyatları da pahalı değil. Ayrıca sitelerim gerçekten hızlı. bkz. turkiyecep.com
Nasıl Buldum?
İnternet sitesi kurmadan önce host firmaları araştırmaya başladım çünkü her tarafta suspended hikayeleri dönüyordu. Tam 2 haftamı sadece host aramakla geçirdiğimi söylesem inanır mısınız? Evet 2 hafta boyunca yabancı sitelerde sürekli araştırma yaptım ve bulabildiğim tek olumsuz yorumu olmayan hosting firması DowntownHost oldu. Bu CPU ile ilgili yorumları da okudum. Mesela diyorlar ki diğer firmalar cpu limitini aştığınızda direk hesabınızı banlarken vb. DowntownHost sorunun nasıl çözülebileceği konusunda yardım ediyormuş. Yani gerçekten çok iyimserler. Destek konusunda da çok iyiler, daha doğrusu herkes bundan bahsediyor ama ara sıra destek aradığımda kimse çıkmıyor

sanırım ora amerika bura türkiye olduğu içindir. yani saat farkı
Özellikleri
Shared en düşük paket 5 gb alan 100 gb trafik. Sınırsız özellikler: subdomain, domain ekleme, mysql vs vs yıllık 80-90 ytl'ye denk geliyor. Benim paketim de bu ve şu sıralar aylık 50-60 gb trafik kullanıyorum. Hiçbir sorun yok. Sadece shared olduğu için ara sıra server kafayı yiyebiliyor, onun da en geç 1 saat içinde hallolduğunu gördüm hep. php ve mysql gibi özellikleri her zaman güncel tutuyorlar.
Bunun dışında dedicated'a kadar değişik paketler mevcut. Ve her pakette 30 gün para iade garantisi sunuyor
Size siteye link olarak benim affiliate linkimi vereceğim ama yine de siz bilirsiniz. Ben hem hosting firmasına hem de size destek olmak amacıyla (biraz da affiliate geliri için) paylaşıyorum. İstiyorum ki artık herkes sorunsuz bir şekilde sitelerini devam ettirebilsinler.
Affiliate linkim:
Direk Link:
DowntownHost (Yeni saçma mesajlara yer açmamak için eklendi)
Kayıt olurken kupon kodu olarak
happy2008 girdiğinizde hosting paketlerinde ömür boyu %25 indirim olacak. Eğer tek seferlik kaydolmayı isterseniz
refugee yazabilirsiniz. Sadece tek seferliğine %99 indirim olur ama devam ettirirseniz tam ödersiniz.
Not: Bana güvenip güvenmemekte serbestsiniz. Güvenmeyenler kendileri yabancı forumlarda filan araştırabilirler. Bu yazı başka bir yerde yayımlanmamıştır. Yani kopyala yapıştır değildir