resimleri bizmi saycaz

yoksa siz 8000 gösterim olduğunda sölüyonuzmu
Maalesef resimlerinizin toplam ne kadar gosterim oldugunu gorebilceniz bir panel yok sonucta sitemiz tamamen ucretsiz bir hizmettir bu yuzden dolayi detayli bir istatistik gormeniz mumkun degil. Sonucta cok az bir resimde dair 8bin gosterim yapmak mumkun.
Yurtdışı Şubesi olduğundan olabilir
Evet, yurtdisi oldugumuzdan dolayi ve guvenirlik ve hiz olarak paypal tercihimiz.
peki bu resmin linkini diğer forumlarda paylaşsak ordaki gösterimlerdende para alabilirmiyz? çünkü başlıkda siteniz olsun olmasın diyor. sitesi olmayanın başka çaresi yok
Evet, saten uygulamamiz sizin resimlerinizi ozellikle forum sitelerinde paylasmaniz icin bu sayede sitemizin tanitimini hedefliyoruz, Ayni resimlerinizi bir kac forumda paylasabilirsiniz bu sekilde cok kolay bir sekilde gosterim yapabilirsiniz.
arkadaşın profili bana güven verdi. umarım site bir resellerda falan değildir diye ümit ediyorum. bu arada bir resmin kaç gösterim yaptığını nerden görebiliyoruz ?
Hayir, sitemiz tamamen kendimize ait xeon dedicated serverlarda tutulmakta. Baglanti olarak Savvis, Level 3 gibi dunyanin en guclu ag hizmetlerini kullaniyor. Buda Turkiye ile aramizdaki latecy dusuruyor. Bu gibi detaylari sitemizde ileriki gunlerde sizinle paylasacagiz.
Adam kısaca diyorki benim sayfama 8 k hit yollayın 10 $ pp verim.
Mantik dogru, Ama paylastiginiz sadece resimler bu bir adsense veya banner reklam degil, Ozellikle hitli sitelerde paylasilan resimlerden genellikle bir resime 100 gosterim kolaylikla cikabiliyor, Ornek veriyorum sadece frmtr de bir arkadasimiz 4 5 resimden olusan wallerpaper paylasmis ve resimlerin sadece bir tanesinde ortalama 500 gosterim yapti.
Benim kisaca anlatmaya calistigim bu uygulamanin internette para kazanabileceniz en kolay uygulama oldugudur.