Merhaba arkadaşlar ben SANET yetkilisi,

Sercan Tapşın 9 Ağustos 2008 itibarı ile SANET Telekom'dan ayrılmıştır. Nasıl ayrılmıştır, neden ayrılmıştır sorularına değinelim.

Sermaye sağlayan şirketin asıl sahibi olan kişi tarafından alınan karar ile tüm şirket ilişkileri kesilmiştir ve kağıt üzerinde düzenlemeler bitmek üzeredir. Hatırlatıyorum “Burası bir şirkettir, şirket ile tüm ilişkileri kesilmiştir.”

Sanet Telekom dendiği gibi amator olarak görülüyor, hissediliyor. İşin aslı evet dışarıdan görüldüğü gibi amatörlük ön plana çıkmış durumda idi ve düzensizlik söz konusuydu. Şuandan itibaren bilmeniz gereken şudur ki şirket artık işini bilen teknik yönden olsun hukuksal yönden olsun olumlu doğrultuda ilerleyecektir.
Konu hakkında yeterli açıklama olacağına inanıyorum ve arkadaşların fazla uzatmadan konuyu başka yönlere gereksiz yaklaşımlarda bulunmadan uzatmamalarını rica ediyorum.
Artık kafalardaki soru işareti ve SANET hakkındaki olumsuz düşünceleriniz biraz değişmiş olacaktır.

SANET TELEKOM’a gelipte hizmet alamayıp geri dönen insanlar olmuştur ve bu konu gerçekten önemli bir konudur. Bu konu hakkında şuan SANET’in yöneticilerinin düşündükleri öncelikle verilen hizmetin güvenilirliği, profesyonel olması ve hızlılıktır.
Soru işaretlerini, kafalardaki ünlemleri silelim ve SANET’in gidişatını bundan sonra takip edelim.

Konu hakkında yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Herkese kolay gelsin.