Herkese Merhaba,

Scriptin Genel Özellikleri :

- Admin panelinden Bot ile video ekleme, Kategori ekleme, Manuel video ekleme, Videoları düzenleme imkanınız vardır.

- Bot ile video eklerken tamamen özgün bir içeriğe sahip olacaksınız çünkü bot size sadece resim gösteriyor ve o resime göre başlık,açıklama,tag ve kategoriyi seçip gönderiyorsunuz.

- İsterseniz Manuel Olarak Embed kodu ile video ekleyebiliyorsunuz.

- Çoğu scriptte bulunan standart FLV Player yerine daha görsel ve kaliteli bir FLV Player bulunuyor.

- Scriptin SEO'su gayet güzeldir.

- Video açılmadan 10sn bekliyor bu alana reklamlarınızı koyabilirsiniz.

- Etiket sistemi bulunmakta. Etiketlere tıklandığında sadece bulunan içerikleri listeler, fakat içerik yoksa rastgele video gösterecektir.

- Scriptin kodları şifreli değildir, kolaylıkla istediğiniz yerleri düzenleyebilirsiniz.

- Resim Galerisi menüsü vardır ( oradaki resimlere link vererek istediğiniz sitelere hit gönderebilirsiniz )

Admin Paneli Görüntüleri :

- Kategori Ekleme
- Video Listesi
- Manuel Ekleme
- Bot ile ekleme

Scripti ben yazmadım, yazan kişi foruma önceden aktif olarak katılan birisi. Nickinin belirtilmesini istemedi.
Script Sadece bende bulunuyor ( tüm hakları ile satın aldım ), yazan kişi dahil bu scripti kullanmayacak ve Maximum 10 kişiye satılacaktır.

Şuan sadece bu scripti kullanan benim ve 1 sitemde var.

NOT : Yazan kişi 2 tane daha bot yazacağım vaktim olduğunda dedi. 2 botu yazarsa onlarıda ücretsiz olarak size hediye edeceğim.

Demo için Pm isteyin
Fiyat : 50ytl
Ödeme : Garanti Bankası ( Havale / EFT )