Kimse kusura bakmasın herzamanki gibi hatta Labidu kötü adam olsun.Hiçkimse umrumda değil.Piyasada arkamdan ileri geri konuşanlar var.Bi araştırıyorum adam küfür etti diye forumdan banladım bu yüzden r10 yönetimi arkasından konuşuyormuş.Herneyse ben böyle bir konuya hiçbirşekılde izin vermem kim ne derse desin.
Yine hiçkimse kusura bakmasın çünkü şimdi söyleyeceğim lafı bi çok kişi sevmez ama "bu forumu siz değil ben hatta BİZ yönetiyoruz." Dolayısı ile benim yönettiğim forumda bu yönetim hakkında sen kalkıp ileri geri konuşarak benim yöneticilerimi rencide etme hakkına sahip değilsin.Ya da değilsiniz.
Bu forumda yine herzaman tekrarladığım gibi yaklaşık 20 tane GÖNÜLLÜ moderatör var.Bu insanlar bu forumda hosting destek servisinden beter durumlarla karşılaşmalarına rağmen bu foruma hizmet etmekten çekinmeyen insanlar.Üstelik bu adamlar forumda bu işi yaparken hiçbir karşılık yapmadan yapmaya çalışan insanlar.
Bir süper görev yaptıklarında kimse kalkıp yönet,m süper demiyor.Ama adamlar küçücük hatalar yaptıgında (daha 2 gün önce yaşadık komediydi) gelip forumda kategorisine konu açıyorlar.
Artık şunu iyi bilim arkadaşlar.Bu forumda günde 300 den fazla konu 3 binden fazla mesaj yazılıyor.Yaklaşık 4-5 bin online var.Ve sadece 20 moderatör var ve bu insanlar.Bugüne kadar forum için ellerinden geleni yapmış ve moderatör seçilirkende rasgele değil gerçek anlamda Olgun ve gerçekten yetkileri doğru kullanabilecek insanlar arasından seçilmiştir.
Bu insanlarla haftada bir toplantı yaparak forum hakkında görüş tartışmalarına giriyoruz.Ve herzaman söylediğim tek şey var FORUMDA AYRIMCILIK YAPMAYIN.
Dolayısı ile benim modlarım iyi bilirki forumda gerçek anlamda bir ayrımcılık olduğunda o kişinin birdaha mod olarak dolaşmasının sıkıntısı olacağını.Bu yüzden ona göre davranırlar.
Bu forumda Marmaraya ayrımcılık yapılmış.Bunun adı ayrımcılık değil.Bunu algılayamayan hayatında hiçbir forum yada platformu yönetmemiş herşeye Muhalif olmayı tek hedef olarak belirlemiş insanlar algılayamıyorlar.Bunun adı insifiyatiftir.İnsifiyatif nedir .Mesela birisi vardır bir kural çiğnemiştir.Adam foruma yeni üyedir hiçbir paylaşım yapmamıştır ya daforumda tek yaptığı şey maxigeyikte takılmaktır.Repi bile yoktur.Bu adam kurallara bağlı olarak 1 hafta banlanır.Ama aynı kural ihlalini forumda 2 yıldır bulunan makaleler yazmış.Daha önce forumun gelişimine mutlak katkıları olmuş yada forumun ayakta durması için maddi girdiler yapmış(reklam vermiş vs) bu adam o kuraldan 10 gün değilde 2 ya da 3 günde banlanabilir.Bu yetkili insifiyatidir.Bu olması gerekendir.Tabiki bu noktada bir ayrım sözkonusudur.Ancak foruma hiçbir katkısı olmayan adamla çok katkısı olan adamı aynı kuralda eşit şartlarda banlamak bizim yönetim anlayışımıza uymamaktadır.
Hayır anlamıyorum bazen düşünüyorum ben Şerefsiz bir insanmıyım diye.Çünkü ha ben gerçek anlamda birinin hakkını yemiş olursam bu şerefsizliktir Moderatörlerde bunu yaparsa onlarda şerefsizdir.Benim yetki verdiğim adamlar şerefsizmi ben onlara yetki verdiğim için şerefsizmiyim diye düşünüyorum..
Bazende bu forum için anneme küfürler yediğim botnetler yediğim ve aynı şekilde moderatörlerinde bu duruma düştüğü anları hatırlıyorum..Acaba diyorum r10 üyeleri bunu hakediyormu ?Kızanlar olacaktır işte ben bu tür konular açıldığı için bunları diyorum..AMA KİMİN UMRUNDAKİ R10 yönetimi ayrımcı egoları için sırf renk olsun diye yöneticilik yapan artist artist takılan bünyelerle dolu..
Banlanan üyelerde şöyle bir kompleks var mutlaka yanlış banlanmıştır.Arkadaşım sen kuralları girip 2 dakika okumaktan acizsin kural okumak yerine gidip maxigeyiğe erotik hikaye açıyorsun.Ondan sonra ya ne var evde ***** izlemiyormusun diyorsun bir yetkiliye.Artık bırakın bu işleri.
Burda gelip forumu eleştrenlert bırakın şu Şovenist yaklaşımları.Sizin için sizin bu forumda yıllardır alışveriş yapabilmeniz birşeyler öğrenebilmeniz için TAMAMEN KARŞILIKSIZ emek sarfeden yetkilileri yıkmaya çalışmayı bırakın artık.
Siz napın biliyormusunuz gidin yardım konularını cevaplayın..Forumda hiç yapmadığınız şeyleri mesela bildiklerinizi sır gibi saklamak yerine diğer insanlarla paylaşın bunu yapabilirmisiniz? Ayda bu forum sayesinde 1-2 bin ytl kazanan insanlar sadece 20 ytl olan ve karı lösemi çocuklara bağışlanacak olan tişortlardan almayan üyeler gidip o tişortları alabilirmisiniz? Forum yönetimini her defasında ezmek aşağılamak için sarfetmek yerine forum için süper önerilerin bulunduğu konular açabilir ya da pm ler atabilirmisiniz? r10 için birşeyler yapabilirmisiniz? |