Konudaki tüm mesajları baştan sona okudum. Genel olarak nerdeyse herkes script, network vs. üzerinde durmuş ama bu konuda script satışından çok daha fazlası var.
Benim anladığım burda sct 400 kişiyi girişimci olmaları konusunda yönlendirmeye çalışıyor. Bunu yaparken de kendisinin şimdiye kadar edindiği tecrübeleri bu 400 kişiyle paylaşacağını söylüyor - ki bence yaptığı işte başarılı olan birisinin tecrübeleri 400$ dan kat kat daha değerlidir - . Çoğumuz görmüşüzdür internetten nasıl çok fazla para kazanılabildiğini, belki kazançlarımızı düzene sokamamışdır inişler ve çıkışlar olmuştur ama hepimiz anlamışızdır internetin nasıl uçsuz bucaksız bir alan olduğu. Hepimiz birşeyler biliyor olmayabiliriz ama ben inanıyorum ki çoğumuzda bu işleri yapıcak potansiyel vardır. Ama ne yazık ki potansiyel tek başına yeterli olmuyor, hepimizin kafasında yapacağımız işler projeler vardır belki ama bunları yaparken izlenicek yöntem çok önemli. sct'nin ilk mesajında dediği gibi pc başında gereksiz saatler harcamak yerine doğru yöntemlerle aynı işler çok kısa sürelerde yapılabilir. Sonu olmayan bir yolda tek başına yola çıkmakla yolu bilen birisinin rehberliğinde yola çıkmak çok farklıdır.
Ben projeyi bir scriptten öte bir rehberlik, teşvik olarak anladım. Eğer yanlış anlamadıysam muhteşem bir proje. sct'ye şimdiden teşekkürler.