28 Haziran itibariyle,
başvuranların sayısı 250'yi, kesin alacak şeklinde ismini yazdıranların sayısı 100'ü geçti,
120 civarlarında. 2.5 gündeyiz sanırım, 3 gün diyelim hadi.
Aşağıdaki alıntıda geçen, 1 numaralı kitabı 1.5 gün önce çevirmeye başlamıştım, bugün bitti.

Hızımı test ediyordum aslında, fena değil. 10/15 kitap serisindeki en uzunlarından biri buydu, aşağıda kitabın
sadece indexinin fotolarını görebilirsiniz,
haliyle kalanı pakette.

Bir kere daha okumak gerekiyor çeviri hataları için, halledilir sorun değil.
Konuda geçen her türlü içeriği SCTSEO.com'a taşıyıp, bu adrese reklam vermeyi, limit400'e ulaşmayı hızlandırmayı düşünüyoruz. r10'daki potansiyel bu kadar değil , hala almak isteyip de başvurmayan bir sürü insan var bence ama biz elimizi çabuk tutmak zorundayız. Başvurmak isteyenleri yine kabul ediyoruz, buraya veya özelden yazarsanız ben not ederim..
Alıntı:
5) Forumda bugüne kadar paylaştığım kitaplar* dahil olmak üzere 10/15 tane, İngilizce e-book olanlarını almaya kalksanız birkaç bin $ harcamak zorunda olduğunuz, resell hakları tarafımca satın alınmış olan kitapları, TÜRKÇE'ye çevirip sizlere sunacağım. 10/15 kitabı satın aldığım kitaplar arasından seçeceğim, yine tamamını okuyup harekete geçtiğinizde, sıfırdan internet zengini olabilmeniz için gereken her şeyi öğrendiğinizi, tekniklerle donatıldığınızı göreceksiniz. Kitapların arasında PHP, ASP.NET eğitimleri de olacak, web tasarımı eğitimi de, çok özel, başarısı aldığı çeklerle kanıtlanmış insanlarca yazılan özel Adsense sırları kitapları da olacak, SEO sırları da.
Paketin hazırlanması kesinleşirse yine kitapları isim isim vereceğim, tahminen birkaç bin sayfa olacak yine. Birkaç kişi bir oluruz, kitap alırız, çeviritiriz ne varki bunda demeyin, ben de bilirim elbet alıp çevirtmesini fakat alıcının buradaki avantajı yine bu işi, tüm terimleri bilen biri tarafından çevirinin yapılacak olması ve her çeviride özel notlar, bilmeyeceğinizi düşündüğüm yerlerde yine dipnotlar ile anlamanıza yardımcı olacağım. Yapacağım şekilde çeviriyi yapıp sunacak kapasitede birkaç düzine insan vardır Türkiye'de, kaldı ki bunların büyük çoğunluğu da oturup bunu yapmaz, tenezzül bile etmez sizinde tahmin edebileceğiniz üzere. Zaten bu yüzden sektörel gelişme son derece yavaş ya.. * 1, 2, 3, 4, 5 |