Alıntı
burda art niyet falan yok yanlış anlaşılma olmasın, bizimki doğmamış çocuğa don biçmek gibi oluyo ama olsun bunlarıda dile getirmek oturup düşünek gerek sanırım.
bizde sistemden kendi kazancımızı es geçtik şirket meselelerine geldik iyimi
Biraz öyle oldu, en son merak edilecek şeyler en başa geldi neyse problem değil, ışığı ne zaman nereye tutarsak, orası aydınlanır, illaki sorulak bu sorular.

Alıntı
ben tabiki herkesin kazanmasını canı gönülden isterim. peki bu dağıtım neye göre olucak? reklam potansiyelinden elde edilecek gelir 401'e mi pay edilecek yoksa katılımcı başı %0.1'lik hisseye göremi?
Hocam nasıl Adsense vs. kullanıyorsanız, burada da şirket kurulduğunda alınacak yüksek rakamlı reklamları networklerinizde eritecek, paralar kazanacaksınız. Ayrıca hisseleriniz de olacak, yani çift yönlü kazanç dediğim budur.

İkisinden de kazanıyor olacaksınız. Hisselerden nasıl kazanılır, bunu da bana sormuyorsunuz umarım, bankacı değilim, hisse yatırımlarım elbette var ama bu konunun yeri burası değil. Hani ev aldım nasıl oturacağım, ne yapacağım demeye benzer hisseler ile ne yapacağım diye sormak.

Alıntı
bu fikre bende katılıyorum satma fikri olmamalı. yönetim kurulu neye göre belirlenicek? kimin ne kadar söz hakkı olucak?
İzin verirsen ilk aşamada 400 kişiyi ihya edecek, hep birlikte kazandıracak politikalarla, yüksek yatırımla şirketi kuracağız. Tahminen 100/200 milyonluk, birkaç milyon içeriklik networklerde yayınlanacak reklamlar için anlaşmalar yapılacak, bunlar uzun vadede olacak şeyler.

Benim fikrimi sorarsanız, 400 kişiden yönetim kurulu kurmak isterim olay kurumsallaştığında. Olmadı yine profesyonellerden kurulur, bunlar sorun olmaz.

Alıntı
bir önceki yazıda taşın altına el koymak gerekiyorsa bunu herkes yapsın demiştim ama bu fikir ne kadar kabul görür bilemem.
sen zarar etme kazan yaw hatta daha çok kazan bişey demiyorum
seninki agresiflik falan değil benimkide cinslik değil, sadece aklımıza gelen şeyleri dile getiriyoruz ki sonra bu tür şeylerde seninde başın ağrımaz sanırım
Elbette, iyi oluyor hatta fakat sonda olacak şeyin başta olması durumu oluyor, benim için problem yok.

Alıntı
vergi konusunda da senden isterim tabi isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci
Valla veremem. Paran yok derdin yok, en iyisi budur bu ülkede. (Şaka tabi. )

Yatırım yapıyorsun, niye yatırım yaptım sökül vergileri diyorlar. Cayman Adaları'ndan, Delaware veya İrlanda'dan hesap açın kardeşim her şey parayla bu ülkede.