burda art niyet falan yok yanlış anlaşılma olmasın, bizimki doğmamış çocuğa don biçmek gibi oluyo ama olsun bunlarıda dile getirmek oturup düşünek gerek sanırım.
bizde sistemden kendi kazancımızı es geçtik şirket meselelerine geldik iyimi
100/200 milyon profil, kategorize edilmiş, 400 farklı network, nasıl bir reklam potansiyeli olur bunu düşünebiliyor musunuz ? Bu potansiyel 400 network sahibi arasında, dağıtıldığında, üstelik içerik temeli kazan / kazan üzerine, ne kadar kişiye ne kadar kazandırabilirsiniz, 4, 5 derken 6 haneli rakamları telaffuz eder hale gelebilirsiniz hiç düşündünüz mü ?
ben tabiki herkesin kazanmasını canı gönülden isterim. peki bu dağıtım neye göre olucak? reklam potansiyelinden elde edilecek gelir 401'e mi pay edilecek yoksa katılımcı başı %0.1'lik hisseye göremi?
O şirketlerin yönetim kurulunu 400 kişi arasından oluşturmaktan yine zevk duyarım, şunu da belirteyim satacağım hiçbir fikri projeye dökmedim bugüne kadar, hisselerimi de satmayacağım.
bu fikre bende katılıyorum satma fikri olmamalı. yönetim kurulu neye göre belirlenicek? kimin ne kadar söz hakkı olucak?
bir $50.000 yatırım da siz yapın, kağıt üzerinde ortak olalım. $50.000 sadece alt yapı ve yazılımsal alt yapı, açık havada çalışmayacak herhalde bu şirket, binası ofisi olacak, bunları da tahtadan taştan yapmayacağız elbette.

Ben $400 ile taban limitleri zorlamış durumdayım, kağıt üzerinde yine zarar ediyor olduğumu da ispatlarım. Tepeden tırnağa kazan / kazan ile onbinlerce insanın para kazanacağı,
tepedekiler olarak bizlerin de daha çok kazanacağı gerçeğine yoğunlaşırsak sevinirim. Şu paragraflar agresif gelmiyordur umarım gözünüze, öyle ise özür dilerim. Olabildiğince aydınlatmaya çalışıyorum sizleri gerçekler çünkü bunlar.
bir önceki yazıda taşın altına el koymak gerekiyorsa bunu herkes yapsın demiştim ama bu fikir ne kadar kabul görür bilemem.
sen zarar etme kazan yaw hatta daha çok kazan bişey demiyorum

seninki agresiflik falan değil benimkide cinslik değil, sadece aklımıza gelen şeyleri dile getiriyoruz ki sonra bu tür şeylerde seninde başın ağrımaz sanırım
vergi konusunda da senden isterim tabi isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci