Bu iki ileri dönem projesine, bunlardan daha büyük bir üçüncüsünün Ar-Ge'sinin yapıldığını, kurulacak bu sitelerin çalışmasıyla kazanacağıız miktarların dışında yine her iki şirketin % 40 hissesinin, 400 kişiye aritmetik dağıtılacağını belirtmek isterim
konu sulanmaz inşallah
dostum bir kişi %60 hisseyi alırken katılımcıların kişi başı %0,1 oranda hisse alacak olması biraz dengesiz olmuyomu? tamam organize edenin aslan payını almasına bişey demiyorum da 5 yıl sonra şirketin değeri atıyorum 1.000.000 $ oldu hadi ben sıkıldım hissemi satıyorum desen 600.000$ tutuyo ama ben satıyorum desem 1000$
600.000'in yanında 1000 komik kalıyo

(ne yalan söyliyeyim 600.000$ da gözüm kaldı. bak o zaman bu paranın sanada faydası olmaz

)
ama hacım şirketi kurarken masrafı ben yapıyorum dersen benim şahsi fikrim madem ortak bişeyler yapıcaz emek vericez çorbada tuzumuz olucak o zaman bu şirketlerin kurulumunda da masraf neyse her katılımcı üstüne düşen miktarı verse ve eşit hisseye sahip olsa olmuyomu
bir diğer nokta herkes hisse sahibi olucak ya bunların vergisi falan nasıl takip edilicek?