sct adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temelden, düşüncelerini İngilizce olarak aktarabilme, makale yazabilme seviyesine kadar İngilizce eğitimi. Herhangi bir İngilizce eğitiminden farkı, eğitimin gereksiz öğelerden arındırılmış, birkaç ayda okuduğunuzu anlayacak, uluslararası webmaster forumlarında rahatça yazabilecek, SIFIRDAN bilginiz olan her konuda makale yazabilecek seviyeye ulaşmanızı sağlamasıdır. Hazırlayacağım özgün eğitim yöntemleriyle videolar, testler, telkin şeklinde kullanacağım özel yöntem ile birkaç ayda, konuşamasanız da, klavyenin karşısında geçtiğinizde nasıl yazacağınıza hayret edeceksiniz. Videoların toplamı saatler sürecek, şimdi tam rakam vermem doğru olmaz. 20/30/40..
Yine detaylarını proje kesinleşirse yazacağım, ancak garanti ettiğim noktalara yoğunlaşırsanız sevinirim, kimsenin bu işin olacağından kuşkusu olmasın. İngilizce'me güveniyorum, Internet zengini olma yolunda size yetecek İngilizce temelini verebileceğimi düşünüyorum. Ayrıca 5 kişilik profesyonel İngilizce öğretmenlerinin onayından sonra eğitim size sunulacak. Lisede hazırlık + 3 yıl dersleri iyi takip eden bir öğrencinin edineceği İngilizce seviyesi ile bugün okuduğunuzu anlayabilir, makale yazmak isterseniz bildiğiniz konularda yazabilirsiniz, 3 ayda size her türlü kazandıracak okuduğunuzu anlama, makale yazma seviyesine ulaşacağınızı garanti ediyorum. Benzer eğitimler bin YTL vererek edinebilirsiniz, fakat asla sonuç vermesi bu kadar kısa sürmez, avantajınız zaten bu işi yıllardır yapan biri tarafından eğitimi alıyor olmanız olacak. Bir nevi teknik İngilizce..
bence sadece bu bile 400 dolardan fazla eder. buda yapılan herşeyin türk wm'lar için oldugunu gösterir.
bu proje her yönüyle bizlere çok şey kazandırak gibi görünüyor.