Beklediğim konu açılmış ve bunu geç gördüm.. Her neyse ilk mesajdaki yazıyı büyük bir dikkatli okudum ve oldukça ilgimi çekti.
Verilecek kaynakların yanı sıra her şeyden önce "lider" eşliğinde çalışmak heyecan verici zaten. Ayrıca kaynaklar ve bazı e-book'ların türkçeye çevrilecek olması ayrı bir olay. Zaman zaman yaptığım şeydir e-book'ları türkçeye çevirmek fakat uzun vakit alması nedeniyle nadir yapıyorum.
İlk mesajı okuduktan ve fiyatı gördükten sonra açıkcası bu işin ticari amaç gütmeden yapıldığını anladım çünkü verilenler belli istenen belli. İstenen yurtdışı piyasasına göre çok çok çok aşağıda bir rakam ve yurt dışı piyasasında tüm bunları veren yok.
Servise dahil edilecek kişi sayısının 400 olması bence abartılacak bir rakam değil. Bu rakamın yüksek tutulması da Serdar'ın türkiye'deki potansiyelden umutlu olduğunu ve Türk Milleti olarak internete damga vurma istediğini gösterir. Ayrıca $400 + 4 taksit olayı da bunun bir başka göstergesidir.
İlk 3-4 sayfayı okuyabildim sadece kaçırdığım bir çok mesaj olmuştur fakat mümkün olduğunca onları da sonra okuyacağım. Bu ilk sayfalık dilimlerde ***** olayı sıkça konuşulmuş fakat benim aklıma hiç gelmedi. Çünkü ortada müthiş bir servis var en ince detaylarına kadar düşünülmüş. Aşağı yukarı bilinmese de böyle bir hizmetin maliyetinin oldukça kabarık olduğu bellidir. Ve böylesine büyük bir proje her türlü yasal haklarla korunacaktır hiç bir şüphem ve kaygım yok bu konuda. Kaldı ki Serdar bu konuda da bir açıklama yapmış.
İşin özü türk webmaster'ı için kaçmaz bir fırsat. Kendini bu sektörde kabul ettirmek isteyenlerin büyük rağbet göstereceğini beklediğim bir hizmet. Ben de varım