9. sayfaya kadar okudum ve yoruldum. Sct son yazını okumadım, muhtemelen maçtan sonra okuyacağım.

Sct forumda bilinen bir arkadaş ve samimiyetine güvenmek gerekiyor güvenip inanıyorum. Boş yere kimse oturup bunları yazmaz.
Biraz düşündüm.

Kas kafalı bir adamım diyelim, 400 $ verdim bana sunulan imkanların hiçbirinden yararlanamadım diyelim, salağım ya hiçbirşey elimden gelmedi.

400$ verip bilgi alacağım bunun yanında 400 kişiye özel konferanslara katılmaya hak kazanacağım. Günümün büyük bölümünü sitesini gezdiğim adamla belkide tanışabilme şansı elde edeceğim.. Tanışamasam bile bu sektörde bilgi birikimlerinin yüksek olan insanların önerilerini dinleyebilme şansı yakalayacağım. Benim için inanılmaz bir imkan bu.

Bana gelip şimdi desen 400$ ver, şu arkadaşlar konferansa geliyorlar, emin olun onlar için bile 400$ veririm.

Kısacası, sct kesin alacaklar listesine benide eklemeni istiyorum. Türkiye için büyük bir proje, Türk internetinin gelişmesi için büyük bir proje hepsi bir yana kendi gelişimim için büyük bir proje olacağı kanısındayım.

Umarım proje 400 kişi dolmadan başlar. Yazıyı okudum ve yeni birşeyler öğrenebilmek için sabırsızlandım.