sct ben sana birşey söyliyeyim bu tür anketlerde 100 kişi alırız diyorsa sen onu 30 kişi olarak hesapla
Çok karışık geldi yazılar okuyamadım başım döndü, ama çıkarttığım özet şu paket içinde para kazanmanın - zamanı kullanmanın bilgileri ve her türlü platforma(içerik) uygun bir yazılım olacak sanırım, Ama şunuda unutmamalıki para harcamadan para kazanılmaz buradaki webmaster veya adayların %80'i bir iş için çok fazla bütçe ayıramayan kişiler en fazla 300 bilemedin 500 ytl ile büyük işler başarılmaz bana göre. Proje büyük olsada "nerde çokluk orda pokluk" atasözünü unutmamak lazım mutlaka o 400 kişiden ( artık 400 kontenjanı dolarmı bilinmez) aralarında çürükte çıkacaktır uyanıklık misali. Umudunu kırmak istemiyorum çünkü umur, inat ve arzu başarmanın yarısı (bknz milli takım). Birde türkiye,de internet potansiyeli w*arez, a*dult kısacası illegallik üzerine . O yüzden yabancı projelere yoğunlaşmak daha mantıklı yabancı piyasaya açılmak, Birde şu yazdıklarının özetini geçersen süper olur kafam karıştı maç ta var ondan biraz