Genel notlar: Kesin alacağını beyan edenlerin konuya veya direkt bana yazması farketmez ben her türlü not ediyorum. 24 saat dolmadan 100 rakamını biraz aştı, ilgilenenler ve cevap yazdıklarım.
İlgi için tekrar teşekkür ederim. Yine yarı yarıya gidiyoruz, 50 adet kesin almak istediğini belirten kişi var, şunu fark ettim daha genel ve açıklayıcı yazılar yazmam gerek, diğer notları da toparladım 17:00 gibi yeni bir yazı daha yazacağım genel sorulanlar ile alakalı, pakedin sınırlarını belirlemeye yardımcı..
Sizin kuracağınız ekip, bu ekip ve yarattığınız markalar ile kurumsallaşmak tamamen sizi bağlayan bir şey. Konferans düzeninde sadece 400 kişi düşünülüyor, zaten konferans katılımcılarını gördükten sonra, büyük çoğunluğun gelmekte şüphe etmeyeceğini düşünüyorum. Konferans mevzu daha uzun vadede, elbette bu soruları da cevaplayayım fakat projenin bir an önce start alması açısından bir an önce limit 400'ü tamamlalamız gerekiyor. Özel olarak konferans ile ilgili soruları cevaplayabilirim.
İlk konferans verildikten sonra, dergi ile birlikte dağıtılması taraftarıyım, bu proje ile alakalı fakat biraz da bağımsız bir web girişimcileri dergisi projesi var ki o da ayrı bir başlık konusu, bunları vaktim olunca yazarım.
Pakedi alanlar dergiye 2 yıllık abone olacak, bunu tekrar vurgulayayım.
Benim işlerim nedir, server yığıntılarıyla başa çıkmak, belrttiğim yerlerde beni temsil etmek, adıma iş görüşmeleri yapmak, buradakine benzer sosyal medya projelerimi yönetmek ve burada söylememin uygun olmayacağı bir dizi özel iş, ki bu özel işlerin projeyi bağlayan bir kısmı yoktur onu belirteyim.

Ben bu insanları bu işler için uygun gördüğümde, sizde olacağı gibi yazılı belge video falan da yoktu elimde, bilgi aynı bilgi direkt aktarmıştım.
Başka sorularınız olursa cevaplamak isterim, özel mesaj, mailleri elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum. Konuya yazan herkese de özelden ulaşmaya çalışacağım. Çok uzun yazıyorum kusura bakmayın ama buna mecburum, ilgilenenlerin okumasını dilemekten başka da yapabileceğim bir şey yok. Bu uzunluğa rağmen pakedin sınırlarının ne kadar geniş oldsuğu hala belirlenemiyorsa, bu da bir keramettir, iyidir iyi..
Saygılar.
yazıyı sonuna kadar okudum / okumaya çalıştım kafama takılan birşey var onu dile getirmek istiyorum ben grafik tasarım konusunda oldukça iyiyimdir aşmış derecede olmasamda flash - php konusunda başarılıyım. kafama koyduğumu yaparım. gelin görün ki internette bu meziyetleri şahsi kazanç kapısına dönüştürememişimdir. sebebine gelince iş ortamımda mesai saatlerinin oldukça esnek yapıda olması dolayısı ile kendime ayıracak fazla zamanım olmuyor ki projelerime zaman ayırıp onlardan para kazanabileyim. kısaca durum bu.
şimdi gelelim konuya ben bu projede yer almak isterim ismimi yazabilirsin ama sormam gereken şöyle bir durum var. yazınızda iki AÖF mezunu arkadaşından bahsetmişsin senin işlerinin bir kısmını yüklenip götürüyolarmış vs. sonuçta bu tarz projelerde kişinin etrafında sağlam bir ekip olmadan sonuca ulaşmak pek mümkün olmuyor. aynı şekilde benimde etrafımda güvendiğim 2 yada 3 kişilik bir ekip var ki istersem bu rakam daha da artabilir.
peki ben projeye katıldığımda kendi ekibimin de yukarda sayılan imkanlardan yararlanmasının bir sakıncası olurmu? (her önüne gelenle paylaşımdan bahsetmiyorum iş ortakları arasındaki bir olaydan bahsediyorum ona göre değerlendirin) zira ben bir projeye giriştiğimde projenin belli bir evresinde aktif olabilicem kalanı ekibim yürütücek. bu durumda sizden alacağım kitaptır, videodur, seminerdir vs. şeylerden ekibiminde haberdar olmasını isterim ki beraber kazanabilelim.
bu konuda ne düşünüyorsun? projede yer alan diğer arkadaşlarda benzer şekilde çalışmak isterlerse 400 kişi ile başlayan projenin katılımcı sayısının binlere ulaşması sıkıntı yaratmıycakmı?
bir diğer husus bu bahsi geçen konferanslar nerde hangi şehirde olucak? çemişkezekten projeye katılacak birisi bu etkinlikten nasıl faydalanıcak? gerçi konferans kaydedilip netten de yayınlanabilir