Yazıyı ve tüm yorumları üşenmeden okudum. Çalışmalarını severek takip ettiğim ve her yorumu veya paylaşımı bizlere birşeyler katan biri. Nicola Tesla'ya olan hayranlığı zaten beni çok mutlu etmiştir. Kesinlikle bu proje dahilinde olmak isterim. 400$ verip Yiğtinde dediği gibi hünkarlar kadar zengin olmayı bekleyenler olacaktır. Öncelikle bunlara işin ciddiyetini ve sorumluluğunu bir şekilde göstermek gerekicektir.
Ayrıca kafama takılan başka bir nokta var. Bizim insanımızda acayip bir huy mu desem davranış mı desem ne desem kestiremiyorum bir şey var. X kişisi Y yolundan gidiyor ve çok kazanıyor. A kişide Y yoluna girmeyi düşünüyor ve X kişisinden bu yol hakkında yorum istiyor ama X kişisi A kişisinin o yola girmemesi için elinden geleni yapıyor. Buna en güzel örnekte ülkemizde büyümekte olan veya bazı kelimelerde ilk sıralara çıkan sitelerin sürekli botnet saldırı almasıdır.
Dışardan gelen tehlikelerin önüne yasal ve teknik yollarla bir şekilde geçilir. Ancak bu 400 kişilik grubun içindeki oluşabilecek çekememezlik veya kıskançlık gibi olguları nasıl engelliyeceğiz/engelleyeceksiniz ? Bunu çok merak ediyorum.
Ayrıca yeniliyorum kesin alacaklar listesinde yer almak istiyorum.