Backdoor arkadaşımızın başı 20 milyonluk kitap için ne kadar ağrıdı biliyoruz.
20 YTL karşılığında inanılmaz beklentiler içerisine olacan insanların 400 dolarlık bir yatırım sökonusu olduğunda neler düşüneceklerini açıkçası çok merak ediyorum. sct'nin beklentileri karşılayacağından hiç mi hiç şüphe etmiyorum ancak bu konferanslar dahiline yaşamın sırlarının paylaşılacağını ( veya bu fiyata paylaşılması gerekildiğini ) düşünen çıkıntı zihnyet muhakkak olacaktır.
Kitap satışı sırasında; kalitesiz bir çok insana bu kitabı sattığım için onlarca kez pişman oldum ve paralarını iade etmek konusunda ısrarcı olmama rağmen, davaları olan beni karalamaktan vazgeçmediler. Çok yıprandım...
Aynı şeyleri sct'nin yaşamasından korkuyorum ki çok onur kırıcı bir süreçtir. Yineliyorum ; " sct'nin vereceklerinden hiçbir şüphem yok. Kendi adıma harika bir oluşum ortaya çıkacağından eminim". Ancak bu pakette "inanılamz gizli,tek tıkla hünkarlar kadar zengin olabileceğini sanan" basit insanlar da olacaktır.
Umarım bunlara karşı gerekli önlemler şimdiden alınır. Çalışmanı sonuna dek destekliyorum sct. Başarılar...