@ murdock,

Değerlendirmelerin için teşekkür ederim. Genel olarak olumsuz yönler üzerinde durmuşsun, Türkiye'de bir iş yapıyorsanız, aksilikler, olumsuzluklar ve bürokrasi baş belası olcaktır size, haklısın, çok şükür burada bürokrasi sorunumuz yok. Ben Türk insanının potansiyeline, her seviye bilgi düzeyi, yaştan web girişimcileri içeren r10.net tabanına güveniyorum. Böylelerinin çıkmayacağına inanıyorum, temenni ediyorum. Yukarıda da söyledim bunları.

Aksilik ve olumsuzluk kısmını da ben elimin erişebileceği tüm teknik imkanları seferber ederek engellemeye, hak yedirmemeye çalışacağım fakat uzun vadede dışlanacağı gerçeği, potansiyel tekere çomak sokmayı planlayarak projeye katılan kişiyi vazgeçirecektir diye düşünüyorum. Zaten miktar yüksek değil, bozmak isteyenleri yazdıklarımızla, hissettirdiklerimizle engelleyemeyebiliriz, yine girer tüm kozlarını oynar, biz de oynarız büyük tedbirler alıyoruz o ayrı. Fesat düşüncelerle programa katılan asla vaadedilenlere erişemez, böyle bir şey projenin asıl mantığına aykırıdır.

Ben şunu iddia ediyorum birkaç ayda proje sayesinde yarattığı markanın değerine inanamayıp, bir an önce hakkını satmak isteyenler olabilir, doğaldır. Bunun için gerekli her şeyi sağlayacağız, proje durduğu gibi duracak 400 kişi belirlendikten sonra, yasal yollardan hakkını devrettiğini ispatlayan projeden çıkabilir, hakkını devredebilir, bunların hukuki alt yapısı düşünüldü, görüşülüyor hala, tabi birkaç ay içinde $400 yatırıp çok da emek sarfetmeden, $4000'a satabileceğini görmek heyecanlandırır insanı, doğaldır.