anlattıklarına göre bu 400 kişide sorumluluk sahibi insanlar olması gerek.proje ve ekib tarzı birşey düşünüyorsunuz.reis gibi mahalleden 400 kişi toplayıp arkanıza mevzuya gidebilirsiniz ama bu iş denetleme görev dağılımı gibi birçok liderlik özelliği ve profesyonelliği gerekiyor.bunun içinde holding binası.
yanlış anlamışın herkez kendi işiyle uğraşıcak diyorsanız ve bu projeniz gerçekten çok ilgi görür 400 kişi alır 500 kişide sırada beklerse aradan çakal çıkacaktır siz ne kadar önlem alırsanız alın.
anlattıklarınız çok güzel şeyler ve kendinizi geliştirmiş biri olduğunuz belli.ama bana ışık hızıyla okuluma götürecek arabayı yapacağımı vaad ediyormuşunuz gibi geldi.yanlış anlamayın bunları eleştirilerim ve düşüncelerim olarak anlatıyorum.vaad ettiğiniz paket çok ayrıntılı ve çok uğraş gerektiren bir paket.tek bir kişi nasıl yapar üstlenir bu projenize tek başınıza liderlik konumunda ne kadar gücünüz yeter bilmiyorum.
tüm yazılarınızı okumaya çalıştım sabahın 6sı olduğu için yanlış anlamalarım belki olabilir.çok soru geliyor aklıma aslında.nutkumda tutuldu açıkçası.bu kadar yazıyı bu kadar referans ile yazmanız ve konuşma uslubunuzla paketi hazırlarken çay ihtiyacını gidermeye giderim daha hızlandırsın diyesim geliyor
bizim millet acaiptir.o yüzden alınan önlemler böyle bir paket için hiçbir zaman yeterli olmayacaktır.Örneğin ilk benim aklıma gelen bir projeden zengin olan veya az buçuk kazanan bu projesini pazarlamaya ve satmaya paylaşmaya kalkıcaktır.Pazarlamaz çünkü zengin olucak o kişi diyorsunuzda beceremeyenler illaki olucaktır.Emek verdim para verdim zengin olamadım bari karşılığını çıkarıyım diyenler olucaktır.