Google çalışanı bir tanıdığım yok, fakat Google'a ne ulaştırdıysam cevabımı fazlasıyla aldım, maddi manevi olarak Google beni tatmin etti bu güne kadar.

Google değil de, Yahoo mühendisi Kanada'lı tanıdığım gerçekten var. Sıkı bir Liverpool taraftarı, 2005'de İstanbul'da tanıştık, inanır mısın, Yahoo'da çalıştığını geçen sene öğrendim. Garip bir adam. Bir Google mühendisi yetkisine göre konuşur, bende çok daha bomba adamlar var. Bir kere Wiki "Jimbo" kesinlikle gelecek ilk senede, ikinci senede bilemem ama o adamın gelmesi işin her şeyi yapacağım.

Yiğit, konferans mevzularını konuşuruz biz seninle, limit 400'e erişelim önce, bu insanların Jimbo gibi üstadlardan bir şeyler öğrenecek seviyeye gelmesini sağlayalım. Dergi için yazılı değil de kafamda çizdiğim taslakta, senin dergi işinde yükseldiğini görüyorum nedense, bilmem anlatabildim mi.

Mesajlarımı okuduğuna emin olduğum herkesin sorunusu cevaplamaktan, projenin karanlık yerlerini aydınlatmaktan büyük zevk duyarım. Beklemedeyim. (:

backdoor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aydınlatıcı bir yazı olmuş Serdar. Kafamdaki tüm soru işaretleri silindi. Türkçe kaynakları merak etmekle beraber,konferansa dair etkinliklerle de yakından ilgileniyorum. "Google çalışanları" ile ilgili söyleminde ciddi miydin ? Gerçekten böyle bir altyapı sağlayabilirsen,R10 üyeleri için inanılmaz bir nimet olacaktır.

Ayrıca proje için etkileyici bir isim bulmak ve bu sosyal ağa bağlı kişiler için de bir isimcik eklemek,birbirimize kaynaşmamız açısında ince ve hoş bir detay olabilir.