|
|
| |||
| Merhaba, Yarışmacı siteleri kontrol ederken http://www.google.com/search?hl=en&q...=Google+Search r10.net in ilk sayfada oldugunu tespit ettim www.r10.net yarışmayamı giriyor? Giriyorsa bu hiç etik olmayacaktır. Bu sorumun asıl kaynagı http://www.r10.net/1032695-post1.html linkindeki posta Alıntı:
Mantık olarak Sponsor siteler ve yarışmayı düzenleyen siteler bu başlıkta yarışmaya katılamaz zaten istedikleri anda açacaklari bir başlık ile o kadar backlinkle ilk sıralara gelirler. Bu hususta aydınlatıcı açıklamanın yapılmasını rica ediyorum. |
| |||
| bildiğim kadarı ile yarişmayi radmin düzenliyo r10 adına burda yetkili olan birinin. yarişmaya katilmamasi söz konusu değil bu konuda r10 seo yarişmasi başliği altinda leet le çekişmemiz bile olmuştur her hangi bir engel olucağini sanmiyorum. arama sonucunda r10.net ilk sayfada çikiyo evet ama bence ödül dağtilirken görmezden gelinicektir. diye düşünüyorum.
__________________ Ne olmuş yani büyük adam olamadıysak.! Hayallerimizi satmadık ya. |
| |||
| Sorumlusu benim açtığım konu değil... Önceden de vardı bu.
__________________ |
| |||
| Alıntı:
net-kuresel-isinmaya-hayir-seo-yarismasi.com un sadece bir alt domaini
__________________ “Nefsini ıslah etmeyen, başkasını ıslah edemez. ”. Bediüzzaman |
| |||
| Kendimi Zeki Sanıp Almıştım O Domaini ![]() www.r10.net yaparım birebir kelime olur falan diye.. ama www-r10-net daha çok işe yarıyormuş..
__________________ b n y m n |
| |||
| iş domainde bitmiyor müziktir..
__________________ Aylık 0-200$ arası gelirli websiteler alınacaktır |
| |||
| Alıntı:
konuyu iyi okuyun derim ben size.Zaten cevabıda verildi. |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |