ruby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçin bu işi DMOZ u yönetenler kimler? webmasterlar ve %90 ı site sahibi kendisine rakip olacak siteyi eklemeyen bir ton dmozcu var. sonra bitmedi az muhabbet edin 200 300$ fiyata kategoriye ekleyenler var. lafa gelince herkez savunmaya geçiyor siz düzgünseniz kendinize bakın onun bunun adına dogru demeyin bence.
,

Dmoz beni alırken ailemi akrbağlarımı araştırmadı tabi. İnternet sektöründeki deneyimlerimi ve başarılarımı araştırdı ve onlara göre aldı beni. Elbet ben çok rahat anlaşılmıycak biçimde bile suistimaller yapabilirim fakat dmoz Türkçe'nin başındakilerin güvenilir insanlar olduğunu düşünüyorum. Dmoz'un gelişmesi için sürekli kategorilerde çalışıyorlar forumlarda yardımcı oluyorlar diğer editörlere Türkçe editörleri.

%90'ı site sahibi olabilir hatta hepsi olabilir. Türkçe kategorisi editörlerinden biri PcNet yazarı Selim Şumlu . Kendisi Google'ı Türkçe'ye çeviren kişi ve gerçekten güzel işlere imza atmış bir insan. Dmoz'da da sürekli etkin. Sanmıyorum böyle bir insanın çıkıp para ile ekleme yapacağını, sahtekarlık yapacağını...