Düzgünce şikayet edersen hakkını çok rahat alırsın.
Profile - maxcoder var sana yardımcı olacağını düşünüyorum. Dmoz'da kimseyi takmayan, yanlış işler yapan sahtekarlar var ama kimse hakkını aramadığı için kalıyor ortada. Benim kategorime çok kötü bir site ile başvuran vardı. Kabul etmedim mail ile iletişime geçmiş. Kötü şeyler söyledi, kendi çıkarlarım doğrultusunda listeleme yaptımı savundu ve şikayet edeceğini söyledi. Ben de doğruları anlatıp şikayet edebilirsin en doğal hakkın dedim. Tabi gerçekleri anlayınca özür diledi ve şikayet etmekten vazgeçti...
Ayrıca bende geçenlerde bir site için başvuru yapmıştım içerik olmadığı için kabul edilmediği yazıyordu ki içerik olaibilecek bir site değildi listelenen sitelerde de içerik yoktu. Mail fln attım da sonradan bıraktım siteyi biraz daha geliştirip öyle başvururum diyerek. Bu seferde aynı şeyler olursa bende şikayet edicem.
Dmoz kimseyi takmıyor değil. İnsanlar abuk subuk sitelerle başvuruyor sonra ukelalık yapıyorlar. Dmoz editörlerininde sabrı taşıyor. Ama haklı olduğunuzu düşünüyorsanız önce kategori editörüyle sonra üst editörlerle iletişime geçin. Dmoz sadece editörlerin elinde deği. İsteyen herkes listelemeler hakkında hakkını savunabilir.
Eğer kişilere ulaşamazsan da benimle iletişime geçebilirsin editörlere daha rahat ulaşabilirim...
Hatta site adresini pm atarsan silinme sebebi olarak ne yazmış bakabilirim