Cevabınız için teşekkür ediyorum.
Bir başka domainimde de dahada enteresan bir durum var, örneğin sitemin adı finfikkiran . com (net veya org) olsun.
Ben googlede "fındık kıran" şeklinde arama yaptığımda sitem normal olarak diğer sitelere göre daha avantajlı olması gerekirken, bırakın avantajı ilk 50 sayfada görüntülenemiyorum. (not: ismi geçen site tamamen hayal ürünü. benzetme açısından söyledim) Site içerik açısından sağlam değil, bu bir gerçek. Ama ana sayfada "fındık kıran" kelimesi yeteri sıklıkla geçiyor. Domain isminde geçiyor. Ayrıca meta - taglar arasında da geçiyor. Ama ilk 50 sayfada yok Yeni bir domain alıyorum, her hangibir sayfasına "fındık kıran" kelimesi için meta-tag hazırlıyorum. Ve enteresandır ki bu domain, findikkiran . com adresinden önceki sayfalarda listeleniyor.
Bunu ben daha önce findikkiran . com domaininin googleden gereksiz kelimeler yüzünden ban yemiş olmasına bağlıyorum. (Ban 1 ay içerisinde kaldırıldı. Sayfalar indexlenmeye başladı) Ama ban kaldırılmış olmasına rağmen, o kelimeyle ilk 50 sayfaya girememesi gerçekten enteresan geliyor bana. Bunun hakkında görüşlerinizide alabilirsem sevinirim