güzel bir fikir daha ünce projelerim arasında yer vermiştim.
soruu bir. diyelim offer ı xx den 7$ a aldın türkyiedeki adama 5 ytl verdin.
adama verdiğin linkte xx firmanın adı illakı yazar. bu adam gidipte firmayı merak ederse biraz problem olur

ama bir çözüm düşünmüşsünüzdür heralde.
yazmaz kardeşim.şöle yazmaz firma adı yazcak tabi ama adam gidipte sana vermicek o affiliate yi .sen o linke bir kez tıkladın mı iş biter 120 boyunca istersen gito şirketin reklam bayisi ol se n b u arkdaşa comisyon vercen ama haberin olmicak .anlıyosun .benim de vr
Share Results Affiliate Network - Affiliate Programs for Selective Ecommerce Merchants ama ölesine boş yduruyo yönlendirdim .arkdaşların sisteminin benzerini yapmak kolay degil .
arkdaşlara tavsiyem oofferlerı ile direk temasa geçsinler adword gibi direk gelsin onlar reklam versin bir müşteri semsilcisi alın şirketinize o ikna etsin reklam verenleriniz türk olsun .ki yurt dışına bagımlı olmayın 2-3 tane türk reklam verenimiz var diyorsunuz bunlar herkezde ki siz bilinmeyen bir irilerinin reklamın alırsanız aslı o zaman insanlar sizi tercih ederler.
Not:herhalde dedigim 120 gün kim girmiş saklama sisteminiz vardır yoksa comission hiç bir işe yaramaz müşterilerinize zarara verirsiniz.
almanya da bir reklam cı abi ilebir az çalışmıştm bana biraz ögretmişti reklam işlerini benimle irtibata geçersenzi bişeyler de yardım ederim.