Site adresi:
AsiDizisi Fan.NeT,Tuba Büyüküstün Fan Club,Asi Dizisi,Asi Dizisi Resimleri,Asi Dizisi Videoları,Asi Dizisi Fragmanları,Asi Dizisi Bölüm Özetleri,Asi,Murat Yıldırım,Asi Dizi Müziği - Türkiye'in En büyük paylaşım PlatFormu Dev içerik Burada / Www.vBTur
Site için istenen fiyat: Kafamda bir fiyat yok lütfen fiyatları teklif olarak siz yazın.
Sitenin aylık getirisi:Bu ayın 15 ine kadar reklam verenler oldu 15-20 Ytl aylık geliri vardı..Siteyi satacağım için onlar bittikten sonra reklam almadım.
Sitenin açılış tarihi: 20.11.2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi Fan Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Normal Günlük Hit 3-4 K Arası Değişiyor.Ama son bir haftadır host ile ilgili problemler yaşadığım için site kapalı kaldı siteyi satma amacımda budur host ile yaşadığım sıkıntılar ver artık forumla uğraşamıyacak olmam.
eXTReMe Tracking
Domain yaşı:20.11.2007
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik.
Hosting dahil midir: Dahil değil.
Banlı olduğu sponsor var mı:Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Vbulletin Dahil değil lisans satıldı ben son bir aydır lisanssız kullanıyorum isteyen devam edebilir veya başka bir sisteme geçirebilir.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Hiç bir sorunu yoktur tamamen ilgilenememden ve host problemleri yüzünden satıyorum.
İletişim PM ile yada
metamorfozz@msn.com