Alıntı:
TarikYildiz´isimli üyeden Alıntı
Gitttigidiyorda dikkatinizi çekmiştir. Adidas Superstar 2008 modelleri 80 ila 110 ytl arasında satılıyor. Normal mağzalarda ise bu fiyatlar 250 ila 300 ytl arasında. Bu gg de satılan ürünler nereden alınıyor yada hangi firmadan temin ediliyor. Bunun hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Kendi aramalarım sonucunda bir Çin sitesi buldum orada uygun fiyat ama toplu alımlarda kargo ücretsiz. Onun dışında her ürün için 40 $ kargo vermek mantıklı değil.
Adres : China Wholesale: Buy Wholesale Products from China Bu adresi googleden doğru buldum. hangi sitelerden bu ucuz ürünler alına biliyor bilgisi olanların paylaşması benim açımdan yararlı olacaktır. Saygılar. |
Değerli arkadaşım sana kim söyledi Adidas Superstar 2008 ayakkabılarının 250-300 ytl olduğunu ?
Ben 3ay önce aldım 97YTL ye adidas mağazasından. Bayrampaşa Akvaryum alışveriş merkezinden.
Bazı yerlerde fiyat 140 ytl filanmiş o ya mağazanın üstüne koyduğu kar fiyatı ya da sanırım çinde üretilenlern daha ucuz baska yerdekiler 140ytl ye satılıyor.