1 aydır DigitalPoint'te bu koçluk programını satıyorum ve 6 öğrencim var şu anda. 6 öğrencimin altısı da sisteme ödedikleri paradan pişman olmadılar satın aldıktan sonra. Yarısından fazlası çoktan para kazanmaya başladı bile, diğerleri de henüz site kurulumu aşamasında. Dürüst olmak gerekirse normalde bu tarz hizmetlerde Türklerle çalışmıyorum çünkü bugün parayla sattığınız bir metod, yarın forumlarda gezebiliyor. Lakin bu sefer fiyatı yüksek tutacağım ve sadece gerçekten ciddi olan kişiler alabilecek. Bu teklif sadece yarın öğlene kadar geçerlidir. Yarın öğlene kadar ödemesini yapan herkesi programa dahil edeceğim. Yararlanabilmek için normal derecede İngilizceniz olmalı. Ayrıntılı bilgi ve satın alanların görüşleri için:

http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=782730

Lütfen yukarıdaki konuda Türkçe olarak ne anlatıyor, çevirebilir misin isteğiyle gelmeyin. Yukarıdaki konudaki İngilizceyi anlayamıyorsanız zaten bu işi yapacak seviyede değilsiniz demektir. Normalde fiyat $3000 fakat Türklere bir kıyak geçip fiyatı 2000 YTL yapıyorum. Yarın saat 15'e kadar 2000 YTL ödemeyi yapabilen herkes programa dahil edilecektir. Sorularınız için PM atın.