Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Vbulletin Sayfada Database Error Veriyor
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 10-05-2008, 17:20:09
numberone75 - ait Avatar
numberone75 numberone75 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

İstanbul Avrupa Şubesi
iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: -16
numberone75 biraz seviyesizlik bulunan bir tartışmaya katılmış.
Question Vbulletin Sayfada Database Error Veriyor

arkadaşlar vbulletin sitemi bir host,cuya verdim fakat servere shell girmiş bu yüzden komple format atılması gerek dediler yedekleri alın dedi aldım daha sonra kuruluma gectiğimizde database error veriyor hostcunun söylediği db de hata var yanlış db almışsınız böyle bişey mümkün değil db doğru ama bu işten bende pek anlamıyorum ama oda benden farklı değil anlaşılan ki bizlik sorun değil deyip geciştiriyor böyle bişey yok yaa zaten linux cpanelden linux pleske gecerken dünya kadar veri kaybım ve konu kaybım oldu forumda bana db yi kendi aldı db de sorun var deyip duruyor iyice gerildim tamam ben bu işten anlamıyorum kabul belki ilk sitem onuda yiğenimin sayesinde kurdum daha doğrusu o kurdu ama anlamaıyorum diyede bir insanı aptal yerine koymak doğru değil cpanelde çalışan seolarım pleskte calışmaz hale geldi buna bile sesimi çıkarmadım ama bugün yaptığıda iyice bardagı taşıran son damla oldu şimdi sorunum şu Database Error sitem database error veriyor ve bu işten anlamıyorum yardımınıza ihtiyacım var
Text Reklamlar