Düşünün yahoo msn den o kadar çok bayan ve erkek arkadaşım var ki ( yabancı uyruklu ) hepsiylede ( bir ikisi hariç ) ilk tanıştığımızda Türkiye dediğim zaman araplar gibi bir yer olarak düşünüyorlardı burayı.
Hatta bir tane bayan vardı (

) Türkiyeliyim Türküm dediğim zaman "aman tanrım amerika" gibi bir cümle yazdı ve neden diye sorduğumda bana ikiz kuleleri hatırlattı hemen. Bende bizim alakamız yok burası modern bir ülkerdir dedim ve istanbuldan çok çeşitli çekilmiş fotoları insan manzalarını vb gönderişin bana "biz Türkiyeyi böyle bir yer olarak bilmiyorduk. Arabistan gibi olduğunu düşünüyorduk" diye yazdı.
Burada şunuda hatırlatmakta fayda görüyorum ki yahoo dan vs önce bizlerin bunları yapması gerekir. İnanın benim öyle yabancı arkadaşlarım varki mail msn adreslerimi değiştirmem rağmen beni iki yıldan sonra bulanlar var. Yanıma gezmeye gelenleri bile oluyor. Bizim de ülkemizi tanıtmakta bir şeyler yapmamız gerekir. Yafancı forumlarda olsun kendi sitelerimizde olsun bir çok yerde ülkemizi tanıtma şansımız var. Hatta hiçbir yazı yazmadan sadece ülkemizin fotolarını koysak istanbul izmir van diyarbakir mus sivas gibi ve hepsinin sonuna bir "Turkey" yazısı eklesek bunun bile çok faydası olmaktadır.
İnşallah bizlerinde tanıtımımıza bir faydamız olur.