Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Google ya çok cömert ya da çok yanlış
Tekil Mesaj Gösterimi
  #9 (permalink)  
Eski 05-05-2008, 22:07:08
burakbudak burakbudak isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Kocaeli Şubesi
Yaş: 19
Mesajlar: 223
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Puanı: (1)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 0
burakbudak isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
burakbudak - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı

Alıntı:
Hobilendik´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu PR konularına kendimizi Google'un yerine koyup bakmak lazım.
Yani siz Google olsanız, PR kavramı sizin için ne derece önemli olurdu?
Bu PR kavramını hangi amaç için kullanırdınız?
Tek olmak için verdiğiniz bu Internet ortamındaki savaşda PR kavramından başkalarının dolarlarca para kazanmasını ister miydiniz?
Bence Google PR'ı istediği parametrelere göre oynuyor. Bu güncellemede link satışlarını cezalandırdı ama bir sonrakinde belki yine backlinkler onun için main parametrelerinin başında gelecek.
Tek yapmanız gereken, siz nasıl bir İNTERNET isterdiniz sorusuna cevap bulmak ve siteleriniz, bloglarınızı, forumlarınızı bu yolda yapılandırmak. Eminim ki Googleun tek amacı İnternetin çöp olmasını engellemek. Orası çöp olursa onun itibarı da sarsılacak.
Sonuç olarak BASİT düşünmek lazım. Size asla SEO yapmayın demiyorum ama ilk önce size gelecek ziyaretçilerin rahatını düşünün. Onlar sitenizden keyif aldıkça emin olun binlerce dolar harcayacağınız SEO çalışmlarından çok daha fayda getirecektir.
Not: Bu konularda daha fazla ahkam kesmek istemiyorum. Mutlaka yanlış bildiğim noktalar da vardır ve olmalı da zaten.
sizin dedikleriniz de doğru ama benim hala merak ettiğim şey şu bu olay naıl olur ?
Alıntı ile Cevapla