Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Büyük Düşünenlere Tik Basi 0.05 50 Dolar Alertpay Ödeme
Tekil Mesaj Gösterimi
  #8 (permalink)  
Eski 04-05-2008, 19:07:53
dennishan - ait Avatar
dennishan dennishan isimli üye çevrimiçidir (Online)

Hatay Şubesi
iTrader Puanı: (20)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 114
dennishan isimli üyemiz daha yolun başında.dennishan isimli üyemiz daha yolun başında.
Tanımlı

Bazı Arkadaslarım Olumsuz Görüşlerini Belirtmişler Ve Sistemin Scam Oldugunu Sölemişler Onlarında Düşüncelerine Saygı Duyuyorum Yeni Ve Farklı Bir Sistem Karsısında Kuşkularını vede Endişelerini Dile Getirmekde Son Derece Haklılar.

Hepimizin Bildigi Gibi PTC Sistemlerde Para Gercekten İyi Bir PAra KAzanmak Başlı Başına Bir Risk Başlı Başına Bir Kumar Allahın Hiç Bir Kuluda A Sistemi Garanti Paranızı Veriyor, B Sistemi Garanti Paranızı Veriyor Diyemez.

Herkesin Yaptıgı Sadece Bu Kumarı Oynamak Ve Karsılıksız Sisteme Güvenmek Cünkü Hepimizde Biliyoruzki Kimse Kimsenin İç Dünyasını Düşündüklerini Planlarını Bİlemez. Burdaki Hiç Kmsede Sistem Sahpleri İle Bogazda Rakı Sofrası Kurup "Tomas Ne Yapacan Ödeyecenmi Milletin Parasını " Diye Sormamıstır.

Herkes Bu Kumarı Oynuyor Ve Zaman Sonunda Sistemin Güvenirligi yada Güvensizligi Ortaya Cıkacaktır.Suana Kadar Bahsettigim sistemden Bi Şikayet Gelemdigine Göre İlk Şikayete Kadar Bu Sistem Güvenlidir.

Simdi Yapacagımız Ya Onlara Bir Sans Verip Deneyecgiz Yada Sorgulmadan Ön Yargılı Yaklasıp Çamur Atacagız Bu Tamamen Bizlerin Elinde.

Kazanırsak 50 dolar En Az Kazanacagız kaybedersek Zamanımızı Kaybedecegiz..

Sizleri Bilmiyorum Ama Ben Bu Riski Göze Aldım.

Saygılarımla Dennishan