Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - ne biçim algoritmadır :((
Tekil Mesaj Gösterimi
  #15 (permalink)  
Eski 01-05-2008, 16:47:48
myqatsel - ait Avatar
myqatsel myqatsel isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Aslında varya , neyse..

Batman Şubesi
iTrader Puanı: (58)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 512
myqatsel isimli üyemiz deha olduğu kadar çok dostane.myqatsel isimli üyemiz deha olduğu kadar çok dostane.myqatsel isimli üyemiz deha olduğu kadar çok dostane.myqatsel isimli üyemiz deha olduğu kadar çok dostane.myqatsel isimli üyemiz deha olduğu kadar çok dostane.myqatsel isimli üyemiz deha olduğu kadar çok dostane.
myqatsel - ICQ üzerinden Mesaj gönder myqatsel - AİM üzerinden Mesaj gönder myqatsel - MSN üzerinden Mesaj gönder myqatsel - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder Send a message via Skype™ to myqatsel
Tanımlı

Alıntı:
netevren´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam qatsel
Bot diyip küçümsediğin şeyin nasıl çalıştığını çözmek için binlerce kişi burda saatlerini harcıyor. Sadece burda değil tüm dünyada aynı şekilde insanlar bunu anlamak için çırpınıyor.
İnternet geçmişleri ve tecrübeleri doğrultusunda dünyanın en zeki mühendisleri geliştiriyor o botu. Kaliteliyle kalitesizi ayırması normaldir. Googlebot yapay zekaya sahiptir. Kusursuz olmasa da şuan en iyi kalite ayrımı yapan o. Arkadaş gayet mantıklı birşey söylemiş. Eğer senin yaptığın şey insanlara faydalıysa Google algoritmaları bunu anlayabilecek seviyededir. Er yada geç olur ama mutlaka sonuç kalıcı olur.

Hocam zaten aynı şeyi diyoruz google botun mantığını azda olsa anlamak için yada tam anlayamayacağımız kesin olacağını bildiğim halde sizinde fikirlerinizi alyım diyerekten örnek vererek actım bu topici.

Yukarda söylediğim şeyde zaten belirttim espiriden ibarettir.

İyi çalışmalar.