Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Pagerank Güncellemeleri Bitti mi ?
Tekil Mesaj Gösterimi
  #9 (permalink)  
Eski 30-04-2008, 17:10:30
faantastic - ait Avatar
faantastic faantastic isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Fantastic Gold :)

Adana Şubesi
iTrader Puanı: (25)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 54
faantastic isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Alıntı:
xmasterx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kime gören hak edeni filan yok siteyi girip baktığın zaman saçma sapan doğru dürüst konusu bile olmayan siteler pr 3 olmuş kaliteli sitelerde pr düşüşü olmuş adam siteyi kullanmıyorum diyo güncelleme yapmadığını sölüyo ama sitesinin pr değeri açmış tabiki hak eden siteler için geçerli değil bu sölediklerim genelleme yapıyorum sadece.. benim merakım kontrol ettiğim siteler var şirketsel sitelerde dahil en az 4 aylık pr leri 0 gösteriyo bu güncellemeler hala devam ediyosa yansırmı onu merak ediyorum umarım yansıtır gerçi yansıtsada yasıtmasada .... Anlayan anladı:=)
Algoritmayı değiştiğini duyurmuştu google. 2008 de önceki dönemlere göre daha farklı bir algoritma uygulanacağı biliniyordu. Benim 3-4 güncelleme boyunca link kastığım alexa tr ilk 200-300 de olan sitem pr1 den yukarı çıkamamışken, link çıkışını düşürüp, backlink kasmayı bıraktığım son 2 ay boyunca hitini arttırmasının yanında pr3 oldu. bundan almamız gereken dersler olmalı bence, işte haketme mevzusu buradan çıkıyor. sana bana göre haketmesi mühim değil, uygulanan algoritmaya göre haketmesi önemli. yansır mı yansımaz mı kimse net bir şey diyemez. bir konuda arkadaşımız sadece tek sayfa kendi tanıtımını yapmış blogunda, pr almış sayfa. ama webkit inceleyince 24log ve r10 dan backlinki olduğunu ve sıfır çıkışı olduğunu belirleyince mantıklı geliyor. illa ki bir yerden bir şeyler sonucu alınıyor pr. biz her ne kadar saçma desek de, google kendi algoritmasını uyguluyor...