Herkesin dediği gibi google yada yahoo da cıkmak göründüğü kadar kolay değil ve aynı zamanda da kesin değil.Cunku google un daha açıklamadığı bir takım değerler var bu bilinmeyen değerler üzerinede sıralam etkisi yapıyor.
Ama benim yaklasık 2 senelik tecrübem var ve her çeşit site ile uğraştım.Bircok siteyide çıkarttım.Halada uğrasıyorum.Size ben sunu garanti ediyorum çok fazla yukselis olacak ama ilk sayfaya cıkmak sectiğiniz kelimelere ve sizin çabanıza bağlı.Eğer kesin bir cözüm istiyorsanız 750 dolara bu işi yapanlar var.Sizi temin ederim ödediğiniz tutarın karşılığı bilgiler değil.Ben kendi emeğimi katıp bu bilgileri kullandığımda reklam verenlerden yaklasık 200-300 alıyorum.Adresiniz 40. sayfada diyelim ilk ayarlamalarda ilk 5 e getirebilirsiniz.Sonrası işin en zor kismi cunku google ilk sayfasına girmek 500.000 site varsa bunların arasında ilk ona girmek gibi birsey yapılacak biraz zaman ve uygulanacak faktorlere kalıyor.Önemli olan doğru şeyi doğru yerde kullanmak işte anahtar bu.