Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Bux.to - Mastercard Nedir?
Tekil Mesaj Gösterimi
  #7 (permalink)  
Eski 28-04-2008, 01:40:59
devilmudy - ait Avatar
devilmudy devilmudy isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Kayseri Şubesi
iTrader Puanı: (1)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 1
devilmudy isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı kart odeme alan var

Ödeme alan ben deilim ama arkadaş bux.to nun forumsitesinde turkce bi topikde anlatmış. Nihayet almış
kart geldikten sonra kartı Payoneer'in sitesine gidip aktif ediyosun sonra bux.to profiline gidip alertpay adresini deiştiriyosun bu cok onemli..
sonra kartın sitesine gidip gelen parayı karta yukluyosun sonrada gidip atmden aslan gibi cekiyosun...
170 dolar ödeme istemiş. bux.to odemeyi Payoneer a yapmış orda karta parayı yuklerken Payoneer komisyonları kart parası aylık kart parası vs kesmiş 153 dolar kalmış onuda gidip atmden cekmiş..

bu arada oradaki forumda gozume carpan haberler : tri nin soledigine göre :
1 mayıs yeni script tarihi (kesin olmasada)
ve kart ödemeleri sanmıyorum cok cok hızlı olur ama yinede daha hızlı olacagı( sure belirtilmemiş..)

8 gün oldu premium ve ref baslayalı. 50$ birikti. yani 139luk paketi bile kısa surede finans ediyor. ortalama günde 6.5$ click alıyorum reflerden
kart talebinde bulunan arkadaslar sabrederse iyi olur derim ben. cunki bi kez alerte para istedinizmi biliyosunuzki epeyce beklemek gerekiyo. bırakın biriksin kart gelene kadar. zaten karta isteme limiti 75$

eklemek istiyorum premium arkadaslar sizdede ölemi yok adamların scriptlerindenmi bilmiyorum ben sabah tıklıyorum sanırım 35 link falan aksam bi daha tıklıyorum 35 link falan gun icinde bakıyorum bazen 5-6 link daha gelmiş. yani gunde 60-70 tıklıyorum galiba

Konu devilmudy tarafından (28-04-2008 Saat 01:51:03 ) de değiştirilmiştir..