Öncelikle tebrik ederim umarım blogunuz güzel yerlere gelir. Sitenize biraz baktım benim izlenimlerim özetle şöyle.
- İlk olarak temanız oldukça güzel ve şık lakin bir teknoloji bloğu için biraz sade kaldığını düşünüyorum. Ayrıca bence 3 sütünlu bir tema teknoloji bloğu için daha uygun olur, 2 sütunlular daha çok kişisel bloglarda oluyor.
- WP'in profosyonel kullanıcısı değilim ama hatırladığım kadarıyla admin menüsünden linklerin rewrite yapılmış biçimde gözükmesini sağlayabiliyorsunuz. SEO için iyi bir başlangıç adımı olsa gerek.
- Gördüğüm kadarıyla sitenize bazen bir gün içinde bir kaç haber eklemişsiniz bazı günler ise hiçbirşey eklememişsiniz . Ekleyeceğiniz konuları bir yerede toplayıp hergün en az bir konu eklemenizi tavsiye ederim. Siteniz daha ilgi çekici hale gelir.
- İçerik için eklediğiniz resimleri sağa veya sola hizaladığınızda yanına yazdığınız yazı ile arasında biraz boşluk bırakırsanız yazıların okununuşluğuğu artacaktır. Bunu img tagına şu terimi ekleyerek yapabilirsiniz. style="margin-left:5px" sağdan boşluk için left yerine right yazamk gerekiyor.
- Bence anasayfanızda "V bulletin ince ayarları" konusunda yazdığınız kadar uzun yazılar olmasın. Uzun yazıların geri kalan kısmını sadece ilgililerin okuması için bir "devamı" linkiyle içerik sayfasına yazın. Sanırım plugin desteğiyle bu halledilebiliyordu.
- Takvim saat v.s. gibi gereksiz öğeleri boşluk dolurmak için bile olsa sayfanıza koymayın.
- Anasayfada en fazla 5 adet yeni konu olsun diğelerini başka sayfalarda tutun.
- Sitenizin bir sloganı olsun "Tecno Blog - Teknolojiye en yakın adres." gibi

- İçeriklerde daha çok görsel öğe kullanabilirsiniz. stock.xchng - the leading free stock photography site ve Creative Commons Search buradan lisans istemeyen bir çok resim bulabilirsiniz.
- Sanırım sitenizde sayacturka kaynaklı bir yavaşlama problemi var onu kaldırıp dener misiniz. Sayaç gerekliyse Google Analytics kullanın.
- Sizinle iletişime geçmek isteyecekler için bir contact sayfası açabilirsiniz.
- Kendiniz hakkında bilgiler içeren bir about sayfası koyabailirsiniz.
- Bu hack ve hacking başlıklarını silin , zaten bir güvenlik kategorisi var. Ayrıca ülkede hacker=lamer olduğu için ister istemeden amatör bir ima uyandırıyor.
Kendi izlenimleri yazdım sürçi lisan ettikse affola, iyi çalışmalar...