Bu site bir bux3 kuruluşudur bildiğiniz gibi bux3 gibi bir sitenin ödeme yapmaması gibi bir ihtimal yok site bir tık 0,02$ veriyor günde en az 80 reklam çıkıyor daha ne olsun..
Siteyi saat 19:00 da buldum şu an 20:00 bala bakın tam 1 saat geçmiş şu an hesabımda $2.1600 var reklamlar sürekli 79 tane reklama teker teker tıkladım bitirdim sonra tek tek reklamlar çıkmaya devam ediyor yani gayet kazançlı...
Site yeni açılmış ilk üyelik ücreti olarak 0,5$ para veriyor yani ytl olarak 50 Ykr den biraz fazla yapıyor eski para ile 500 bin lira ... siteye daha yeni kayıt olduğum için daha bir ödeme almadım min. ödemeyi tam olarak anlamış değilim fazla ingilizcem olmadığı için eğer bir ingilizceden anlayan birisi söylerse güzel olur...Galiba minimum ücret 2$ üye olurken bu seçeneği seçiyoruz...
Sistem çok basit sitede çoğunlukla PTC sistemi bulunuyor üye olarak gibi var ama onlardan hiç diyecek kadar çıkmıyor
Burdan Üye Oluyorsunuz
Username: üye adınız
Password: şifreniz
E-Mail: email adresi
Full Name gerçek adınız
Address adresiniz
City şehir
State bölge
Postal / Zip Code posta kodu okadar önemli değil ben salladım 25800 yaptım
Country burda ülkeler var ordan turkey seçeneğini seçiceğim
Gender cinsiyetiniz
Age yaşınız
Anual Income bu sanırsam kazancınız..
bu şekilde üye oluyorsunuz üye olup giriş yaptıktan sonra How to Earn dan Get Paid to Click - Viewing Websites yazısına tıklıyoruz ve tıklamaya başlıyoruz güzel bir yöntem söyliyeyim firefox kullanıyorsanız ordaki linklere sağ tıklayıp yeni sekmeden aç yazısına tıklayın hepsine teker teker yaptıktan sonra 35 taneyi bitirmiş olursunuz nex 35 gibi bişey söyler diğer sayfada tıklancaklara geçersiniz ordanda tıklarsınız böyle sürer bittikten sonra baya bir para kazanmış olursunuz...
Reklamlar arada bir güncellenir tek tek reklamlar çıkabilir...
Sormak istediğiniz soru varsa buyrun burdan sorabilirsiniz...
Refimden üye olursanız çok teşekkür ederim
Burdan Üye Oluyorsunuz