Pahalı kelimeleri bugun sildim zaten.
Sitemde olmayan bir bölüm ya da içerik dışında kesinlikle bir kelime kullanmadım zaten.
Reklamı soyle vermiştim :
Site Ekle
Firmanızı ücretsiz dizinimize
Kayit ettirin hit kazanın
Firma siteleri firma rehberi şirketler kaliteli firmalar firma linkleri firma adresleri firma ara firma bul şirket rehberi firmalar rehberi türkiye firma rehberi firma rehber firma rehberi com türk firmalar rehberi türkiye firma rehberi com türk firm
tıklandıgında direk firmasiteleri.org/ekle.php ye yonlendirdim.istatistikleri size göstereyim :
İçerik ağı toplamı : 275 tık 61,99YTL gitmis.
Ara : 77 tık 38,46YTL gitmiş.
Ben bir ürün satmadığım icin bana gelen her ziyaretci sitesini eklicek mantıgıyla yaklasmak zorundayım.
Şuanda mutlaka kullanmam gereken kelimeleri silmedim ve fiyatlarını yazıyorum :
site kayıt : 0,55
siteni ekle : 0,55
firma ekle : 0,28
firma rehberi : 0,23
url ekle : 0,55
link site ekle : 0,55
şirketler : 0,55
herneyse param zaten bitmiş verdigim paraya aldıgım tıklara bakılınca üzüldüm vala. Hedef kelimelerde fiyatların bu kadar yüksek olması inanın kötü. Düşünsenize yeni site ekle kelimesi bile 0,55ytl bu nasıl bir sistemki anlamak inan güç.
Zaten artık adwords ile ugrasmak yerine 50ytl ye 500-1000 arası elle firma kaydı yapan kisiler var daha faydalı olur benim icin.
Anlatmak istedigim olay bu kelimelerin gerçekten aşırı pahalı olması ve nedense adsensede biz o pahalı kelimelerden hicbir yarar göremiyoruz.