Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - ben PTC sitesi açabilirmiyim ?
Tekil Mesaj Gösterimi
  #5 (permalink)  
Eski 25-04-2008, 19:47:48
by_wirus by_wirus isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Üyeliği durduruldu

İstanbul Avrupa Şubesi
iTrader Puanı: (6)
iTrader Feedback: (88%)
Rep puanı: 141
by_wirus isimli üyemiz daha yolun başında.by_wirus isimli üyemiz daha yolun başında.
by_wirus - ICQ üzerinden Mesaj gönder by_wirus - AİM üzerinden Mesaj gönder by_wirus - MSN üzerinden Mesaj gönder by_wirus - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder
Tanımlı

Alıntı:
licus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
rakastar ptc sitesi kurmanın mantığı çok basit...sen başka sitelere gidip diyorsun ki benim 10 bin üyem var..günlük 200 bin tıklama sayım var..ben bu tekil tıklamaları sana yönlendirebilirim..sitene günde 10 bin kişi gönderebilirim..sende bunun karşılıgında da bana 50$, 100$ vericeksin diyorsun...yalnız işin cafcaflı kısmı referans satın alma olayı..mesela 10 bin tıklama sayısı 150$ dersek 10 bin üye tıkladığında 0.01$dan üyelerine 100$ dağıtmış oluyorsun..50 dolar sana kar kalıyor..fakat işin içine referans girdigi zaman işler değişiyor..1 üyenin 10 bin referansı oldugu zaman o bir üyeye 101$ veriyorsun diğer 100 üyeye de 100$ veriyorsun..50$ içeriye giriyorsun....umarım anlatabilmişimdir..öncelikle reklam olayını çözmen gerekir...iyi bir pazarlama yapmalısın..bu bir ticaret işidir ve manav bile malını satarken sebze meyvasının üzerini silip parlatır..umarım nedemek istediğimi anlamışsındır...eğer böyle bir şey düşünüyorsan şu adresden indirebilirsin..en azından ptc sitelerinin mantıgını görmüş olursun..
Bux.to Clone Script - Download
bu arada benimde böyle bir projem var ama şimdilik biraz daha bu konuya hakim olmaya çalışıyorum..
edit hocam bu rar şifreli şifresi nedir ?

Forumda okadar konu açıldı şu scripti bi paylaşan olmadı hemen indiriyorum yazın inşallah bende bu tarz bir site kurucam...