iyi güzel söylüyorsunda arkadasım ben sana her aldıgım dersin parsını göndersem suan bankada yatırdıgımı farzet diyelim bugun ders aldım onun parasını yatıracagım diyelim 10 ytl 10 ytl için bide bankaya 15 ytl masrafmı yapayım yada postaneden yatırdıgımı farzet 3 yada 5 ytl bide yol parasını koydumu ben evime özel ögretmen getirsem daha karlı cıkarım öyleyse benim demek istedigim ilk ders için 10 15 gün sonra güven saglandıgı zaman gerekirse büyük bi kısmını yatırabilirim ama ben sana bugun tutupta 200 ytl 300 ytl gönderdigimi farzedersen sen yarın bi iş aldıgında benim yanıma ugramıyacaksın ben bi arkadasla ilgilendim derse basladık neyse iis kurduk bi kac program kurduk ve ilk derse basladık neyse arkadas bugunluk yeterli dedi ve gitti ve arkadas 1 hafta sonra geri geldi salı günü ödemesi yapılacaktı pazartesi geldi neyse hoşgeldin hocam ee derse baslayalı arkadas bana dedigi para hazırmı işte ben buna gülerim arkadasım sen bana ne ögrettinki ben sna bi ödeme yapayım yanlıssam yanlıssın de bu konu hakkında 4 5 kişi ile görüştüm ve içlerinde en iyisi ensardı onuda ben buldum ama onunda işleri cok yogundu anlasamadık ama her türlü yardımdada bulunuyor neyse demek istedigimi anlamısınızdır yani günlük para gönderemem aldıgım dersin parasını haftalık veya gönderirim ve konu ile ilgilenen arkadaslar ders almadan para verilmeyecek 1 hafta ders 1 haftalık para uyan varsa buyursun gelsin karaman_038 hotmail