arkadaslar ptc ödeme yapan sitelerden zengin olucaz nasılmı arkadaşlar ben ciddiyim bir deneyin ama her halde bütün gününüzü pc başında geçireceksiniz gibime geliyor ben 1 2 kere denedim oldu ama çok zaman alıyor
ben devam edicem bu yönteme hiç ingilizce bilmiyorum paypala aktarıyorum ödemeleri kredi kartım yok chash biriktikce burdan bir dost kardeşimize bozdururum insallah yöntem nasılmı
yapmamız gereken şu yani tüm forum sitelerinde refim den üye olun nolur diye bu tip yöntemlerle ref toplamak için ugrasmamıza gerek yok
kendi refini kendin yarat mantığı bu yöntem kardeşlerim olay basit eminim duymussundur pardon okumussundur rapidden bişey indirdiğimizde beklememek için yaptığımız yöntemin aynısı hotmail,mynet,gmail,vs sitelerden mail hesapları açıp kendi refimizden üye oluyoruz her üye için modemin fisini çekip yeni ip alıyoruz tarayıcının geçmişini silip yeni üyeliklerimizle ptc sitelerine reklamlara tıklayıp hem kendi refimize hemde yeni reflere chash kazandırıyoruz asıl refimizin ödemesini istiyoruz paypala diğer reflerin ise cashleri birikince üyelik yükseltiyoruz bize ektra cash ve ref satın alıp kazandıkca kazancımız artıyor işte mesele bu
not: buraya dikkat yeni reflerimizi gün içinde belirli saatlerde aktif ediceğiz yoksa taktik işe yaramaz önemli olan adamların reklamına ne kadar çok kişinin tıkladığı yani bu yöntemle üyelik iptal olmaz aksine kazanırız
not: bu yöntem bu sitelerde işe yarıyor(clixncash,ptc house,kooplinks,ladysnow,vsss.)bu siteleri bilmeyen yoktur ödeme yapan sitelerdir
Konu asksizajan tarafından (23-04-2008 Saat 12:31:16 ) de değiştirilmiştir..
|