Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Link değişimine katı kurallar
Tekil Mesaj Gösterimi
  #5 (permalink)  
Eski 21-04-2008, 04:47:10
webkit - ait Avatar
webkit webkit isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Sakarya Şubesi
iTrader Puanı: (13)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 666
webkit isimli üyemiz göklerde bir yıldız kadar eşsiz.webkit isimli üyemiz göklerde bir yıldız kadar eşsiz.webkit isimli üyemiz göklerde bir yıldız kadar eşsiz.webkit isimli üyemiz göklerde bir yıldız kadar eşsiz.webkit isimli üyemiz göklerde bir yıldız kadar eşsiz.webkit isimli üyemiz göklerde bir yıldız kadar eşsiz.
Send a message via Skype™ to webkit
Tanımlı

Alıntı:
suvarimx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslında mesele bu zaten. Link değişiminde ne kdar krter yazarsan yaz mutlaka bir zırvalık daha çıkıyor, mutlaka bir boşluk bulunuyor. Bu örnek de tam yerinde. Şimdi ben buna ne diye kriter belirliyim. Bunu da kapsayacak şekilde bir kriter belirlediğimi düşünelim:
Adult, war-ez, illegal içerik, sohbet sitesi, içeriksiz siteler, info'suz siteler, alt sayfalar, yeni açılmış siteler, içinde 10'dan fazla link olanlar....
bu liste uzuyor da uzuyor...
ya burdan bitanesini atlarsam nolur? çok basit: "hem mesajda belirtmiyosun hem eklemiyosun".
İşte bu işin bir standartı olsa böyle olmaz. Rahat rahat değişim yaparız. Bu saydığım kriterlerde sitelerden kimse link almak istemez yada istememeli (yada istenmeyecek şekilde kriterler belirlenmeli). Ben bunları her mesajımda belirteceğime siz bi kere belirtin olsun bitsin. Bu şekilde değişim yapanlar interneti çöplüğe dönüştürüyor. Zaten çöplük, iyice berbat oluyor.
NOT: Konunun açılış nedeni belirttiğim konu olsa da asıl nedeni link değişim bölümünün iyileştirilmesidir. Ayrıca ben hala bir sonuç göremiyorum site:deyisik-yemektarifi.blogspot.com
Konu açarken konu akışında konuyu düzenleyerek kriteler koydugunuzda ve konu içerinde kriter koyduğunuz sitelerle seni seni ekledim seni seni eklemedim siten çöplük gibi ve yakın postlar görünmekte.
Ayın 14ünde konu açmışsın konun eski bugün 21'i ve 20sinde saat 22:00 sularında yenı uygulamalara gecildi.. Size tekrar konu açarak kriterleri belirliyerek değişime girmenizi bu yüzden tavsiye ettim.. başka sorun varmı?
Eyw Komutanim.