Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Resimler İle Anlatım
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 20-04-2008, 13:46:19
clupmania - ait Avatar
clupmania clupmania isimli üye çevrimiçidir (Online)

Bursa Şubesi
iTrader Puanı: (13)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 23
clupmania isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı Resimler İle Anlatım

Arkadaşlar daha önce verildiğini gördüm ancak anlatımda başka bir boyut kullanmak istedim...

Öncelikle adresi vereyim: tikla.be ben bu adrese ulaştım ve tıklamalarıma başladım yaklaşık 1 hafta oldu hesabımda

1 Numara: Reklamlar : Bu sayfada günde yaklaşık olarak 10 tane reklam oluyor .

Her tıklamada 1 YKR alıyorsunuz. Zamanı olanlar için iyi sayılır. Web site açarken işe yarıyor bu şekilde alt üyelerinizden % 100 kazanç elde ediyorsunuz.

2 Numara: Durumunuz: Yani resimde gördüğünüz sayfa bu sayfada durumunuzu inceleyebiliyorsunuz.

3 Numara: SSS yani Sıkça Sorulan Sorular: Bu sayfada sıkça sorulan soruları inceliyorsunuz ve kafanızda takılanları gideriyorsunuz..

4 Numara : Hesabım Sayfası: durumunuz sayfasına tıkladığınızda doğrudan hesabınız gösterilmektedir.

5 Numara: Geçmiş: Geçmişte aldığınız ödemeleri gösteren sayfa

6 Numara : Profil Sayfası : Bu sayfada profilinizi güncelleyebiliyorsunuz.

7 Numara : Paraya Çevir Sayfası : Bu sayfada ise hesabınızda 2.5 YTL olduğu takdirde ödeme alabilmeniz için oluşturulmuş.

8 Numara: Mesajlar: Bu sayfa gerçekten çok güzel tüm alt üyelerinize mesaj yollayabiliyorsunuz. Bu sayede reklamlara tıklamaları arttırabilir gelirinizi yükseltebilirsiniz.

9 Numara: Sizin reklamlara tıkladığınızdan elde ettiğiniz kazançları gösteriyor ben şahsen 71 kez tıklamışım ve 0.71 YTL Elde etmişim resimdeki görüntüde bu elbette her gün artıyor..

10 Numara: Alt üye sayınızı gösteriyor.

11 Numara: Alt üyelerinizin ne kadar reklama tıkladığını ve bu tıklamalardan sizin elde ettiğiniz geliri gösteriyor.

Arkadaşlar dediğim gibi bu olay ilk seviyelerde çok basit gibi görünüyor ancak alt üyelerinizin çoğaldığını bir düşünürmüsünüz.. Kim bilir daha ne kadar gelir elde edersiniz ben şahsen bu işe başlayalı sadece 1 hafta oldu 2 tane yakın dostumu alt üye yaptım yakın zamanda daha da gelişeceğini düşünüyorum. Ayrıca sitenin bir forum sayfası var admin ve diğer üyeler ile sürekli irtibat halinde olabiliyorsunuz.

Üye olmak İçin Yapmanız gereken tek şey ;

Link'e tıklamak : tikla.be

Fakat rica ediyorum referansımdan üye olunuz böylece beraber kazanalım: tikla.be

Konu clupmania tarafından (20-04-2008 Saat 16:02:58 ) de değiştirilmiştir..
Text Reklamlar