Olay kısaca şu
Şu an sitelerinizde reklamlar otomatik çıkıyor yani sizin denetiminizden geçmiyor ve içerik hedefleyen her reklam sitenizde görünüyor.
Örneğin kontör reklamları sık sık çıkıyor ve tek tek bunları engelliyorsunuz çıkmaması için.
Ve filtreye yazıp onayladıktan sonra 7-8 saate anca engelleniyor reklamlar bu arada siteniz belki prestij kaybediyor, kullanıcılarınız sizi suçluyor vs.vs.
Google da bizi düşünerek kolaylık sağlıyor diyor ki istersen reklamlarını ben otomatik yayınlarım istersen de sen istediğini yayınlarsın istemediğini yayınlamazsın.
Örneğin ben bugün 2 reklam onayladım ve reklamların hedefi de aynen benim sitemin içeriği ile ilgiliydi alakasız reklamlar çıksaydı daha gösterime girmeden reklamları engelleyecektim ve bir zararım olmayacaktı.

2 seçenek var ayarlarda:
Reklamları hemen çalıştır. Reklamları gözden geçirmeye, izin vermeye ya da engellemeye devam edebileceksiniz. (önerilen)
Reklamların gecikmeden çalıştırılmasına izin vererek kazanç potansiyelinizi artırın.
---
Gözden geçirilebilmesi için reklamları 24 saat tut (Reklamlar 24 saatten sonra otomatik olarak çalışır)
Bu işlem, açık artırmaya katılan reklamlardaki gecikme nedeniyle daha düşük kazanca neden olabilir
---
Gayet açık eğer 24 saat içinde siz kararınızı vermezseniz bu sefer otomatik gösterime girecek reklamlar.

Sonuç olarak güzel bir özellik belki siz onaylayana kadar kaliteli reklamlarda görünmeyecek ama sorun değil diyorsanız problem yok