Bi kere başvuru formun çok yalnış, başvuruda kesinlikle tekrar edilen kelimeler kullanma. Editörün geri dönmemesi yada iptal etmesi bile olağan bi durum. Öncelikle başvurunu gözden geçirmeni öneririm

Siteyi bi kontrol edim dedim, çok karmaşık, konular birbirine girmiş, etiketlerde bi o kadar pes dedirtecek gibi + üst header altında bulunan küçük kelimecikler var onları büyüt, hakkımızda v.s bölümleri. tüm içeriği bold yazma, sayıp bitiremicem kadar sorun bulunuyor sitendede, benim bölümeme başvuruda bulunsan zaten bakmaz direk silerdim ha bi ucundan tutim yazıyı düzeltim diyip siteni kontrol etseydim yine aynı olucaktı düşüncem.
Hep hep hep biz dmoz editörleri suçluyuzdur. Artık o kadar çok tekrar edilir olduki bu konu, hani derler ya, "Bir kişiye elli kere bi kelimeyi söylesen o olur diye", az kaldı sizin dediğiniz gibi bi birlik kurulucak dmozda, şaka bi yana lütfen editörlere laf atarken iyice ölçün, biçin sizce hep bizmi haksızız ?

iyi çalışmalar.
Ustunuze alınacak bır durum yok burada dmoz edıtorlerını elestırmıyoruz sadece 1 şahıs var kendi çıkarlarını kolluyor. Çocuk değilim lafımında arkasındayım. Bugun sıte acıp bugun dmoza eklemek, bunun yanında uzun emekler sonucunda temız sıteyı eklettırememek adaletlı degıldır. Ben bu arkadası 2 kez sıkayet ettım bır sonuc gelmıyor sonunda kendım yapacagımı yapacagım cok zararlı cıkacak. Daha fazla yazmayacagım herkese iyi çalışmalar.