merhaba arkadaslar ben ve üniversiteden bikaç arkadasım google reklamları reklam store gibi bi sitem yapıcaz ite açıcaz suan tıklanma görüntülenme basına değilde günlük sabit olarak para vermeyi çeşitli seylerlede yayınlayanın o sabit miktarı artırmasını sağlayan bi sistem kurucaz.ama suan benimde bi web sitem var reklam çok aradım reklamstore hariç çoğu parayı vermiyo insaları kandırıyo ancak biz açıcağımız sistemde güven vermek amaçlı okulumuzu itü

isminide belirticez daha başka ne yapabiliriz güvenli sorunsuz bir sistem olduğu anlaşılabilmesi için yasal falan yapmamız gereken bişeyler varmı ekimde siteyi açmayı planlıyoruz
önerilerinizi ve isteklerinizi bekliyorum arkadaslar simdiden tesekürler yorum yapıcaklara yorumlarınız çok önemli çünkü bir çok insan terbiyesizlik yapıp insanları kandırıyo bu reklam konusunda kendi web sitemde biçok reklamı denedim ve birçoğundada para kazanmak ya çok zor yada verilmiyor paralar bu yüzden böyle bir site açmaya karar verdik ciddi bir maliyet ilede başlamayı düşünüyoz önerilerinizi bekliyoruz
Böyle bir yazıyla ve mantıkla reklam hizmeti vermeniz (verememeniz) bu piyasa için hayal kırıklığı olur kanımca

Okulunuzun itü olması herhangi bir güven yada güvensizlik anlamına gelmiyor, güven kazanılır(min 1 yıl) manavdan alınıp kullanılmaz.
Önerileri bizlerden değil yanınızdaki mühendislerden sağlamalısınız, bu iş için ekibinizde bu konularda bilgili bir kitle yoksa boşa kürek çekmeyin