Kuleli zaten benim demem şu kişi işe başlar v e yaptıgın işlerin yansıması olarak belli bir süreçte siteyi belli bir yere getiri ve ona belli bir ödeme yapılır.Ama daha işe başlarken ücretin yarısını ver normal şartlar altında bir çok kimse siteyi bile incellemeden şu kadar para gönder diyor ben onlara güşüyorum kişi sitenin yaşını aldıgı backlinkleri site tasarımına bile bakmıyor 15 günlük siteyi 1.in 1ne getirecegini iddaa edenler var.
Ve şunuda unutmamak gerekiyor kişi seo yapıyorsa tabiki bazı riskleride göz önüne almalı örnegin ben seninle anlaştım 100 ytl ye 50 ytl verdim sende 15 ytl link alımı için para harcadın ama söz verdigin sürede siteyi istenilen yere getiremedin peki bu parayı iade etmeyecekmisin sonuçta seo işi bakkaldan bir paket sigara almaya benzemez hiç ummadıgınız anda site sandda girer 6 ay çıkmaz bunların hiç bir zaman garantisi yoktur.Ama bu işleri iyi bilen kişi riskleri minimize etmeyi bilir ve ona göre hareket eder.Sonuçta bu bir ticarettit kar da zararın kardeşidir.
Tabi şunuda belirtmek isterim sonuçta ben hep seo işi vreceklerin haklarını savunuyormuşum gibi duruyorum ama sonuçta şu da bir gerçek seo yaptıran bir çok insanda gerçekten dürüst olmayabilir bunun içinde hep söyledigim gibi ödeme kademe kademe tahsil edilir veya bir garantör tarfından ücret tutulursa her 2 tarafta magdur olmaz diye düşünüyorum...
|